Dosya:Kit body whitesleevelinesandsides.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kit_body_whitesleevelinesandsides.png((38 × 59 piksel, dosya boyutu: 314 bayt, MIME tipi: image/png))


Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.
Bu çalışma 28mtpd kullanıcısı tarafından (veya bir belgeyle), Wikimedia Commons , üzerinden Kamu malı olarak aktarılmıştır. Bu izin dünya genelinde geçerlidir.

Bu durumun yasal olarak mümkün olmadığı hallerde:
28mtpd bu doğrultuda yasal haller gerektirmediği sürece, dosyanın herkes tarafından ve hiçbir şart olmadan herhangi bir amaç için kullanılmasına izin vermiştir.

.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.42, 20 Temmuz 200719.42, 20 Temmuz 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli38 × 59 (314 bayt)Miho{{Information |Description=''no original description'' |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AKit_body_whitesleevelinesandsides.png here]. |Date=2006-12-10
22.07, 6 Haziran 200722.07, 6 Haziran 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli38 × 59 (314 bayt)Angelo.romano{{PD-user-w|en|English Wikipedia|28mtpd}}.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.