Dosya:June Marlowe Famous Film Folk.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

June_Marlowe_Famous_Film_Folk.jpg((310 × 331 piksel, dosya boyutu: 15 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama Publicity photo of June Marlowe from Famous Film Folk
Tarih
Kaynak http://www.silentladies.com/PhtplayM.html
Yazar BilinmiyorUnknown author
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Licencing information: [1] and [2]

JUNE MARLOWE was born in St. Cloud, Minnesota, on November 6th, 1905, and was educated in her home town. Two years ago, she determined upon a screen career and went to Hollywood to seek her place in filmdom. Lloyd Hamilton, who has fostered the careers of many promising young players, gave her her first opportunity when he engaged her for the leading role in one of his comedies. With the able assistance of the comedian, she developed rapidly and soon left her comedy roles behind essaying an entry into dramatic productions. Miss Marlowe, who is one of the newest "baby stars" of the screen, is an outdoors girl, being particularly fond of swimming. She is 5 feet 1 inches in height, weighs 120 lbs., and has brown hair and brown eyes.

Lisanslama

Public domain
Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Kamu malı çalışmalarının Commons üzerinde barındırılması için Amerika Birleşik Devletleri ve eser kaynağı ülkedeki telif hakları kapsamı dışında olmalıdır. Eğer çalışma ABD eseri değilse, kaynak ülkedeki kullanımında telif hakkı durumunu gösteren bir etiket ile işaretlenmesi gereklidir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.03, 21 Kasım 200914.03, 21 Kasım 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli310 × 331 (15 KB)Wedg{{Information |Description=Publicity photo of June Marlowe from ''Famous Film Folk'' |Source=http://www.silentladies.com/PhtplayM.html |Date=1925 |Author=unknown |Permission=Licencing information: [http://www.silentladies.com/indexPhotoplay.html] and [htt

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri