İçeriğe atla

Dosya:Jain-swastika.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Jain-swastika.jpg((45 × 45 piksel, dosya boyutu: 3 KB, MIME tipi: image/jpeg))



Lisanslama

Bu çalışma telif hakkı için uygun değildir ve bu nedenle kamu malı kapsamındadır çünkü tamamen ortak mülkiyet ve orijinal yazarlık içermez.
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

The holy Jain/Hindu symbol


Non Nazi swastikas Legal disclaimer
This image of a swastika resembles the swastika that was used by the National Socialist (NSDAP/Nazi) government of Germany or an organization closely associated to it, or another party which has been banned by the Federal Constitutional Court of Germany.

The use of insignia similar to organizations that have been banned in Germany may also be illegal in Austria, Brazil, the Czech Republic, France, Hungary, Israel, Poland, Russia, Ukraine and other countries, depending on context. In Germany, the applicable law is paragraph 86a of the criminal code (StGB), in Poland – Art. 256 of the criminal code (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553). This ban, however, does not apply to swastikas that are of a religious nature, including ones used by Buddhism, Hinduism and Jainism.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel18.32, 31 Mayıs 200518.32, 31 Mayıs 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli45 × 45 (3 KB)HjainThe holy Jain/Hindu symbol

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri