Dosya:Interior of Chiesa dei Gesuiti (Venice) - Counter-façade.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((7.360 × 4.912 piksel, dosya boyutu: 21,29 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Interior of Chiesa dei Gesuiti (Venice) - Counter-façade - Monuments to Da Lezze's family

VI seal

Bu görüntü değerli görüntü kriterleri kapsamında değerlendirilmiştir ve Commons'da kapsamında çok değerli görüntü olarak kabul edilir: Interior of Chiesa dei Gesuiti (Venice) - Counter-façade - Monuments to Da Lezze's familly. Görüntünün kendi adaylığını buradan görebilirsiniz: Commons:Valued image candidates/Interior of Chiesa dei Gesuiti (Venice) - Counter-façade.jpg.

Açıklama
English: I Gesuiti, Venice Counter-façade - Monuments to Da Lezze's familly by Jacopo Sansovino. This monument already existed in the old church of Crosechieri and was rebuilt by the Jesuits on the site of origin. It is the result of two orders, four and eight columns respectively, on the busts of the sarcophagi: Priam De Lezze (center, bust of A. Vittoria), Andrea De Lezze (on the left, G. del Moro's work) Giovanni Da Lezze (on the right, also from Moro G.). It is chronologically the first example of a monument erected to celebrate a patrician family in Venice.
Français : Église Santa Maria Assunta (Venise) La contre-façade - Le monument funéraire de la famille Da Lezze par Jacopo Sansovino (milieu du XVIe siècle). Ce monument existait déjà dans l'ancienne église de Crosechieri et fut reconstruite par les jésuites sur le site d'origine. Il résulte de deux commandes, respectivement 4 et 8 colonnes, présente sur les bustes des sarcophages de: Priam De Lezze (au centre, buste d'Alessandro Vittoria), Andrea De Lezze (à gauche, le travail de G. del Moro) et Giovanni Da Lezze (à droite, également de Moro G.). C'est chronologiquement le premier exemple d'un monument érigé pour célébrer une famille patricienne dans Venise.
Italiano: Chiesa di Santa Maria Assunta detta I Gesuiti La controfacciata - Il monumento dei Da Lezze di Jacopo Sansovino. Questo monumento era già esistente nella precedente chiesa dei Crosechieri e venne riedificato dai Gesuiti sul sito originario. Realizzato su due ordini, rispettivamente di 4 e 8 colonne, presenta sui sarcofagi i busti di: Priamo Da Lezze (al centro, busto di Allessandro Vittoria), di Andrea Da Lezze (a sinistra, opera di G. del Moro) e di Giovanni Da Lezze (a destra, pure opera di G. del Moro). Costituisce il primo esempio di un monumento funebre per celebrare una famiglia patrizia, in Venezia.
institution QS:P195,Q46592
Tarih Taken on 2 Haziran 2016
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Didier Descouens
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file at Facebook.
Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
Nesne pozisyonu45° 26′ 35,97″ K, 12° 20′ 21,1″ D Kartographer map based on OpenStreetMap.Bu ve diğer görüntülerin konumlarını şurada belirle: OpenStreetMapinfo
Annotations
InfoField
This image is annotated: View the annotations at Commons

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

2 Haziran 2016

45°26'35.966"N, 12°20'21.098"E

32 milimetre

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel05.16, 18 Haziran 201705.16, 18 Haziran 2017 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli7.360 × 4.912 (21,29 MB)Archaeodontosaurus{{Information |Description ={{en|1=v}} |Source ={{own}} |Author =Archaeodontosaurus |Date = |Permission = |other_versions = }}

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri