Dosya:High school students.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

High_school_students.jpg((712 × 475 piksel, dosya boyutu: 91 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

This picture is from NASA. NASA visited Oñate High School of the Las Cruces Public School district and took some photos. Those older people probably include the guest speakers from NASA, the teacher of that class, and other interested faculty from the school.

Source

La bildo estas kopiita de wikipedia:en. This picture is originally from the English Wikipedia.

NASA article NASA photo

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
date/time username edit summary
16:55, 29 November 2005 en:User:Nv8200p (==Summary== Source: [http://www1.jsc.nasa.gov/jscfeatures/images/hires/wstf0305e02343-WSTFMoonComp.jpg NASA] ==Licensing== {{PD-USGov-NASA}})

Orijinal yükleme günlüğü

Legend: (cur) = this is the current file, (del) = delete this old version, (rev) = revert to this old version.

Click on date to download the file or see the image uploaded on that date.


Personality rights Bu çalışma özgür lisans ya da kamu malı olmasına rağmen kişi(ler) çalışma üzerinde hak iddia edebilir. Bu hak gerekli izinler olmadan yasal kullanımı sınırlar. Bu durum örnek bir izin ya da ihlal iddiasını çürütecek bir kanıt gerektirir. Çalışmayı yükleyen kişi -zorunda olmasa da- bu tür bir kanıtı bulmanız için yardımcı olabilir. Ayrıntılı bilgi için genel ret sayfamızı inceleyin.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.45, 22 Ocak 200614.45, 22 Ocak 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli712 × 475 (91 KB)MaksimLa bildo estas kopiita de wikipedia:en. La originala priskribo estas: ==Summary== Source: [http://www1.jsc.nasa.gov/jscfeatures/images/hires/wstf0305e02343-WSTFMoonComp.jpg NASA] ==Licensing== {{PD-USGov-NASA}} {| border="1" ! date/time || username ||

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri