Dosya:Gartoon actions unlock.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 90 × 90 piksel, dosya boyutu: 23 KB)


Özet

Açıklama
English: Icon from a cartoon-style icon set for the Gnome and later also K Desktop Environment
Deutsch: Piktogramm aus einem Satz comicartig gestalteter Piktogramme für die Gnome- und später auch die K Desktop Environment.
Tarih ≤2004
Kaynak Gartoon icon set v.1.3 from http://www.nasland.nu/gartoon/ICONS-Gartoon-SVG-v1.3.tar.bz2 via Internet Archive's Wayback Machine
Yazar Zeus, Patrick Yavitz, La Mula Francis
Diğer sürümler

Lisanslama

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

,

This work is made available under the terms of the Design Science License (DSL), a free and copyleft license. You can redistribute it and/or modify it under the terms of The Design Science License.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel01.09, 22 Ekim 201601.09, 22 Ekim 2016 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli90 × 90 (23 KB)ReselettiUser created page with UploadWizard

Meta veri