Dosya:Frankfurt 1000 Millionen 1923.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.701 × 4.337 piksel, dosya boyutu: 15,26 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Deutsch: Eine Milliarde Mark („Eintausend Millionen“) Notgeldschein der Stadt Frankfurt am Main (1923), RS: Goethehaus, Maße: 90 mm x 153 mm.
English: One billion Mark („Eintausend Millionen“) Notgeld banknote of Frankfurt am Main (1923), RV: Goethe House, size: 90 mm x 153 mm.
Tarih
Kaynak Private archive
Yazar Issued by the City of Frankfurt am Main, reproduced from an original banknote by: Palauenc05

Bu resim, kaliteli resim kılavuzundaki şartlar göz önüne alınarak topluluk tarafından kaliteli resim seçilmiştir.

العربية  جازايرية  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  বাংলা  català  čeština  Cymraeg  Deutsch  Schweizer Hochdeutsch  Zazaki  Ελληνικά  English  Esperanto  español  eesti  euskara  فارسی  suomi  français  galego  עברית  हिन्दी  hrvatski  magyar  հայերեն  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  Jawa  ქართული  한국어  kurdî  Lëtzebuergesch  lietuvių  македонски  മലയാളം  मराठी  Bahasa Melayu  Nederlands  Norfuk / Pitkern  polski  português  português do Brasil  rumantsch  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  shqip  српски / srpski  svenska  தமிழ்  తెలుగు  ไทย  Tagalog  Türkçe  toki pona  українська  vèneto  Tiếng Việt  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

VI seal

Bu görüntü değerli görüntü kriterleri kapsamında değerlendirilmiştir ve Commons'da kapsamında çok değerli görüntü olarak kabul edilir: 1,000,000,000 Mark "Notgeld" banknote of Franfurt am Main (1923). Görüntünün kendi adaylığını buradan görebilirsiniz: Commons:Valued image candidates/Frankfurt 1000 Millionen 1923.jpg.

Lisanslama

Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Ayrıca bu çalışma ABD'de neden kamu malı olduğuna dair ABD için kamu malı etiketlerini bulundurmalıdır.

Public domain
Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Kamu malı çalışmalarının Commons üzerinde barındırılması için Amerika Birleşik Devletleri ve eser kaynağı ülkedeki telif hakları kapsamı dışında olmalıdır. Eğer çalışma ABD eseri değilse, kaynak ülkedeki kullanımında telif hakkı durumunu gösteren bir etiket ile işaretlenmesi gereklidir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.46, 8 Eylül 202007.46, 8 Eylül 2020 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.701 × 4.337 (15,26 MB)Palauenc05Uploaded own work with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: