İçeriğe atla

Dosya:Escut Oficial Parets del Vallès.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 744 × 1.052 piksel, dosya boyutu: 84 KB)


Özet

Açıklama
Català: L’escut de la vila fou aprovat pel Ple de la corporació el 20 de desembre de 2007. D’acord amb la descripció heràldica oficial, l’escut és caironat quarterat. Al primer i al quart quarters, de color verd (sinople, en terminologia heràldica), hi ha un cavall sallent d’argent, i al segon i al tercer quarters, de color daurat o groc, les quatre barres vermelles (gules). Per timbre té una corona mural de vila de cinc torres.

Aquest escut va substituir el que va estar vigent fins al 2007, que era quadrilong ibèric, amb una corona de duc. La correcció i adequació de l’escut de Parets a la normativa reguladora es va dur a terme arran de la redacció d’una memòria-informe de l’especialista en heràldica, Armand de Fluvià, ratificat posteriorment per l’Institut d’Estudis Catalans.

En relació amb la presència dels cavalls en el nostre escut, hi ha hagut diverses interpretacions al llarg de les últimes dècades. Probablement, la més plausible sigui la que els relaciona amb una fira ramadera, de gran ressò comarcal, que se celebrava en els primers anys del segle XX en terrenys del Quarter Llevant. L’estendard –no localitzat actualment– d’una societat cultural paretana de voltants dels anys 20, que incorporava cavalls com a element identificador, vindria a reforçar aquesta teoria.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Heribcn

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Parets_del_Vall%C3%A8s

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

20 Aralık 2007

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel15.38, 12 Kasım 201415.38, 12 Kasım 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli744 × 1.052 (84 KB)HeribcnUser created page with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri