Dosya:Currier and Ives Liberty.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((7.358 × 10.002 piksel, dosya boyutu: 48,36 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Uyarı Bu dosya çok yüksek çözünürlüğe sahip. Tam boyutunda açılmaya çalışıldığı taktirde doğru yüklenmeyebilir veya tarayıcınızın donmasına neden olabilir. Bu sorunlardan kaçınmak için ZoomViewer kullanın.
Açıklama The great Bartholdi statue, liberty enlightening the world: the gift of France to the American people. 1 print : chromolithograph. Speculative depiction published the year before the statue was erected. In this depiction the statue faces south; it actually faces east.
Tarih
Kaynak Library of Congress[1]
Yazar Currier & Ives
Diğer sürümler

Bu dosyanın türev çalışmaları:  Currier and Ives Liberty caption.jpg

Unrestored version of File:Currier_and_Ives_Liberty2.jpg.
Public domain
Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Kamu malı çalışmalarının Commons üzerinde barındırılması için Amerika Birleşik Devletleri ve eser kaynağı ülkedeki telif hakları kapsamı dışında olmalıdır. Eğer çalışma ABD eseri değilse, kaynak ülkedeki kullanımında telif hakkı durumunu gösteren bir etiket ile işaretlenmesi gereklidir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel02.29, 19 Şubat 200902.29, 19 Şubat 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli7.358 × 10.002 (48,36 MB)Durova{{Information |Description=The great Bartholdi statue, liberty enlightening the world: the gift of France to the American people. 1 print : chromolithograph. Speculative depiction published the year before the statue was erected. In this depiction the

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Meta veri