Dosya:CatMCVPtoponims.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 800 × 775 piksel, dosya boyutu: 1,47 MB)


Özet

Açıklama
Català: Mapa de l'organització administrativa de Catalunya: assenyalades en vermell, les províncies; en negre, les comarques; en gris, els municipis. Les comarques s'han colorejat d'acord a les agrupacions fetes al Pla territorial general de Catalunya, de 1995. De totes les entitats territorials s'esmenten els noms i les capitals si en tenen. Basat en el Mapa municipal de Catalunya d'Ebrenc.
Español: Mapa de la organización administrativa de Cataluña: bordeadas en rojo, las províncias; en negro, las comarcas; en gris, los municipios. Las comarcas se han coloreado en función de las agrupaciones hechas por el Pla territorial general de Catalunya, de 1995. De todos los territorios se indican los nombres y sus capitales si tienen. Basado en el Mapa municipal de Cataluña de Ebrenc.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar HansenBCN

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 2.5 Genel lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

9 Ağustos 2007

image/svg+xml

f6f387c34a75bfe9368de42c5481163bc9c4855b

1.545.000 Bayt

775 piksel

800 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel15.38, 9 Ağustos 200715.38, 9 Ağustos 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli800 × 775 (1,47 MB)HansenBCN== Summary == {{Information |Description={{ca|Mapa de l'organització administrativa de Catalunya: assenyalades en vermell, les províncies; en negre, les comarques; en gris, els municipis. Les comarques s'han colorejat d'acord a les agrupacions fetes al
15.03, 9 Ağustos 200715.03, 9 Ağustos 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli800 × 775 (1,41 MB)HansenBCN{{Information |Description={{ca|Mapa de l'organització administrativa de Catalunya: assenyalades en vermell, les províncies; en negre, les comarques; en gris, els municipis. Les comarques s'han colorejat d'acord a les agrupacions fetes al Pla territoria

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri