Dosya:Belli - I sonetti romaneschi. 1, 1889.djvu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
sayfasına git
sonraki sayfa →
sonraki sayfa →
sonraki sayfa →

Tam çözünürlük(2.210 × 3.496 piksel, dosya boyutu: 46,41 MB, MIME türü: image/vnd.djvu, 574 sayfa)


Özet

I sonetti romaneschi;  s:it:Index:Belli - I sonetti romaneschi. 1, 1889.djvu  (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Yazar
Giuseppe Gioacchino Belli
image of artwork listed in title parameter on this page
Başlık
I sonetti romaneschi;
Cilt 1
Yayımcı
Citta di Castello, Lapi
Açıklama
26
Dil İtalyanca
Yayın tarihi 1886
publication_date QS:P577,+1886-00-00T00:00:00Z/9
Kaynak
Available in the BEIC digital library and uploaded in partnership with BEIC Foundation.


Internet Archive identifier: isonettiromanesc01belluoft
This file is in DjVu, a computer file format designed primarily to store scanned documents.

You may view this DjVu file here online. If the document is multi-page you may use the controls on the right of the image to change pages.

You may also view this DjVu file in your web browser with a browser plugin/add-on, or use a desktop DjVu viewer for your operating system. You can choose suitable software from this list. See Help:DjVu for more information.

অসমীয়া  català  čeština  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  Esperanto  español  français  galego  magyar  italiano  日本語  македонски  Nederlands  polski  português  русский  sicilianu  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Lisanslama

Mevcut kanıtlardan dosyanın kamu malı olmasına rağmen bir makine ile tarandığı veya fotokopi olduğu anlaşılmaktadır, veya – mevcut kanıtlardan – dosya herhangi bir tarama veya fotokopi işleminden geçirildiğinden dolayı telif hakkı ile korunuyor olabileceği sonucu ortaya çıkabilir. Dosyanın kendi orjinal yüklemesinde şu nedenlerden dolayı kamu malı olduğu belirtilmiştir:
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 70 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.


Tüm düzenlemeler (örneğin parlaklık, kontrast, renk eşleştirme, renk geliştirme veya keskinleştirme gibi) dosya üzerinde sahibinin haricinde yeni bir telif hakkı iddia etmek için kullanılabileceği gibi, görülen eksiklikler doğrultusunda da yapılmış olabilir. Bu etiket bu tür konularda böyle bir ihtiyaç nedeniyle tasarlanmış ve dosyaya eklenmiştir. Dosyada hangi geliştirmelerin nerede ve ne şekilde yapıldığı bilinmemektedir veya bu geliştirmeler yetersiz ya da gereksiz de olabilir. Ancak kaynağı bilinen ham kontrastsız taramalar için bu etiketin yerine {{PD-old}} etiketi kullanılabilir. Kullanımı için, PD-Scan etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.


Not: Bu etiket yalnızca taranmış veya fotokopi ile elde edilmiş dosyalarda kullanılmalıdır. Geçmişten kalan kamu malı orjinal fotoğraflar için, {{PD-Art}} şablonu uygulanabilir. Bilgi için PD-Art etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/vnd.djvu

0f318873983720e04e7e7b9b328ab284d5a30ab3

48.668.734 Bayt

3.496 piksel

2.210 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel01.46, 12 Mart 201501.46, 12 Mart 2015 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.210 × 3.496, 574 sayfa (46,41 MB)Federico Leva (BEIC)Importation from Internet Archive

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: