Antoine de Caunes

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Didier onu karıştırıyor sayfasından yönlendirildi)
Antoine de Caunes
Antoine de Caunes 2013 yil
Doğum1 Aralık 1953 (70 yaşında)
ÖlümParis, Fransa
Etkin yıllar1978-günümüz

Antoine de Caunes (d. 1 Aralık 1953, Paris, Fransa), Fransız aktör, tiyatro, sinema ve televizyonun yönetmeni ve senaristi. Aktris Emma de Con'un babası.

Biyografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Antoine de Caunes, 1 Aralık 1953'te televizyon gazetecisi ve muhabiri Georges de Cohn ve televizyon spikeri Jacqueline Joubert'in ailesinde doğdu. Kariyerine 1970'lerin sonunda "Chorus" (Fransızca: Chorus) televizyon programının yaratıcısı ve sunucusu olarak başladı. Paul Persavon takma adı altında, “Anten 2” adlı animasyon dizisi için “Cobra” (Fransızca: Kobra) ve “Uzay Şerif Havan” (İngilizce: Space Sheriff Gavan) (Fransa'da X- Ya). Televizyonda Antoine de Con, Rock and Roll Kids kült programının ve daha sonra haftalık Rapido programının sunucusuydu.[1][2] Daha sonra birkaç yıl boyunca Canal + kanal ekibinde çalıştı ve Philip Gildas ile “Hiçbir Yerde” günlük programını yönetti. (Fransızca: Nulle part ailleurs).

Bir oyuncu olarak de Caunes, Canal+ "Rock" (Fransızca: Rock) adlı televizyon filminde Nick rolünü oynayarak ilk çıkışını yaptı. Büyük filmde, "Tövbe" komedilerinde küçük rollerle çıkış yaptı (Fransızca: Pentimento) Tony marshall ve iki baba ve oğlan (Fransızca: Les deux papas et la maman) Smain ve Jean-Marc Longval Karşılaştırması. Jean-Jacques Zilberman'ın filmlerinde büyük roller oynamıştır. (Fransızca: L'homme est une femme comme les autres) ve Claude Chabrol'un Yalanlar Arasındaki filminde (Fransızca: Au coeur du mensonge).

2000 yılında Antoine de Caunes yönetmenlik denemesini “Şafak Sokması” (Fransa: Les morsures de l'aube) filmi ile yaptı. 2003 yılında Napolyon'un "Mösyö N." nin gizemli ölümüne adanmış bir film yönetti. (Fransa: Monsieur N.).

Antoine de Caunes (1996-1999, 2008, 2009 ve 2011-2013 yıllarında) Fransız ulusal film ödülü "César" nun yıllık sunumuna ev sahipliği yapmıştır.

Ouin-Ouin (karakter)[değiştir | kaynağı değiştir]

Ouin-Ouin "istiridye çamı", programda Antoine de Caunes tarafından yorumlanan karakter Başka hiçbir yerde diyor. 1990'larda.

Telaffuz hatası olan bir izci, burnundan konuşuyor, gözlükleri kırılmış ve çok saf.

Eskizlerinin yazarının Laurent Chalumeau davet edildiği bir programda Antoine de Caunes, Ouin-Ouin'in kıyafetini giyer ve karakterini giderken bırakarak şöyle biter: "Yaratık sona erer her zaman yaratıcıya karşı dönerek ”.

Devriyesinde, diğer izciler onu ateşin üstünde çıplak bağlamak veya sabah kahvesinde idrar yapmak gibi her türlü nastiness yapardı.

Son derece küçük bir penisi olması nedeniyle, devriye üyeleri kalbe düzenli olarak şarkı söylemeye alışkındır: “İstiridye çamı Palmade gibidir, organı yoktur! Çam istiridye organı yok!"

Didier onu karıştırıyor[değiştir | kaynağı değiştir]

Didier onu karıştırıyor, Başka hiçbir yerde programında Antoine de Caunes tarafından yorumlanan bir karakterdir. İnanılmaz bir rocker "muz" giymiş, bir deri ceket, bir beyzbol sopası, bu haydut, Dick Rivers büyük bir hayranı her zaman bir siyah göz vardır, yüzünde kan ve eksik dişler. Her zaman karışıklık arar (dolayısıyla adı) ve herkese “sineklik” (“küçük sineklik”) der.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ James Rampton (17 Şubat 1996). "Contentious? Moi? - Life & Style". Londra: The Independent. Erişim tarihi: 8 Ocak 2017. 
  2. ^ Serena Mackesy (3 Mayıs 1997). "Sads, mads and le lad - Arts & Entertainment". Londra: The Independent. Erişim tarihi: 8 Ocak 2017.