Liliane Bettencourt: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Volkanozobut (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Liliane Bettencourt''', (d. [[21 Ekim]] [[1922]], [[Paris]]) [[L'Oréal]]'in sahibidir. [[Dünyanın en zenginleri]] listesinde bulunmaktadır. Dünya Tarihin gelmiş geçmiş en zengin işkadını ünvanını almıştır. 30 Milyar $'la ayrıca Fransa'nın en zengin 1.insanı ve Fransa'nın en zengin kadını.
'''Liliane Bettencourt''', (d. [[21 Ekim]] [[1922]], [[Paris]]), Fransız mirasçı, sosyetik, iş kadını ve hayırsever. L'Oréal başlıca hissedarlar biridir ve [[L'Oréal]]'in sahibidir. [[Dünyanın en zenginleri]] listesinde bulunmaktadır. Dünya Tarihin gelmiş geçmiş en zengin işkadını ünvanını almıştır. 30 Milyar $'la ayrıca Fransa'nın en zengin kişisi ve Fransa'nın en zengin kadını olmakla beraber dünyanın en zengin kadını olarak yer almaktadır.


{{fransa-biyo-taslak}}
{{fransa-biyo-taslak}}

Sayfanın 17.00, 7 Ekim 2013 tarihindeki hâli

Liliane Bettencourt, (d. 21 Ekim 1922, Paris), Fransız mirasçı, sosyetik, iş kadını ve hayırsever. L'Oréal başlıca hissedarlar biridir ve L'Oréal'in sahibidir. Dünyanın en zenginleri listesinde bulunmaktadır. Dünya Tarihin gelmiş geçmiş en zengin işkadını ünvanını almıştır. 30 Milyar $'la ayrıca Fransa'nın en zengin kişisi ve Fransa'nın en zengin kadını olmakla beraber dünyanın en zengin kadını olarak yer almaktadır.