Tartışma:Yusufeli: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
E4024 (mesaj | katkılar)
Hizmetlilerin dikkatine
E4024 (mesaj | katkılar)
k →‎Ic Baglantilar: Imza eklendi
10. satır: 10. satır:
== Ic Baglantilar ==
== Ic Baglantilar ==


Diger WPlerde oldugu gibi burada da madde metinlerinde adi gecen diger Vikipedi maddelerine otomatik baglanti kurma (altini cizme) isini yapacak robotlar var mi? Yoksa gelistirilemez mi? O ayrintilarla ugrasirken bezip dil ve ifade hatalarina yeterince vakit ayiramiyorum. Bu madde yazilali 7 yil olmus; hala bu temel düzenlemelerle ugrasmak zorunda kalmamiz tuhaf. Madde taslaklari kabul edilirken bu husus göz önüne alinmiyor mu?
Diger WPlerde oldugu gibi burada da madde metinlerinde adi gecen diger Vikipedi maddelerine otomatik baglanti kurma (altini cizme) isini yapacak robotlar var mi? Yoksa gelistirilemez mi? O ayrintilarla ugrasirken bezip dil ve ifade hatalarina yeterince vakit ayiramiyorum. Bu madde yazilali 7 yil olmus; hala bu temel düzenlemelerle ugrasmak zorunda kalmamiz tuhaf. Madde taslaklari kabul edilirken bu husus göz önüne alinmiyor mu? --[[Kullanıcı:E4024|E4024]] ([[Kullanıcı mesaj:E4024|mesaj]]) 19:02, 7 Haziran 2012 (UTC)

Sayfanın 19.02, 7 Haziran 2012 tarihindeki hâli

Şablon:VP Yerleşim Birimleri

Ic Baglantilar

Diger WPlerde oldugu gibi burada da madde metinlerinde adi gecen diger Vikipedi maddelerine otomatik baglanti kurma (altini cizme) isini yapacak robotlar var mi? Yoksa gelistirilemez mi? O ayrintilarla ugrasirken bezip dil ve ifade hatalarina yeterince vakit ayiramiyorum. Bu madde yazilali 7 yil olmus; hala bu temel düzenlemelerle ugrasmak zorunda kalmamiz tuhaf. Madde taslaklari kabul edilirken bu husus göz önüne alinmiyor mu? --E4024 (mesaj) 19:02, 7 Haziran 2012 (UTC)