ISight GPS: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Ben.okucu (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Ben.okucu (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:


'''iSight GPS''' araç tagip sistemleri RFTrax varlık izleme teknolojilerini kullanarak tüketicilere ve küçük işletmelere ucuz gerçek zamanlı araç [[GPS]] hizmeti sağlamak için Haziran 2008'de RFTrax tarafından kuruldu. ISight-BT modeli onların en değerli ve çoğu zaman risk varlığını izlemek için genç sürücülerin ebeveynleri için tasarlanmıştır. Otomobilin konumunu, altında çizgi ya da ön cama ekli basit bir cihaz hızı ve yönü, [[GSM]] hücresel şebeke üzerinden güvenli bir veritabanına her 30 saniyede bir iletir. Verileri şirketin özel internet sitesine güvenli bir girişi kullanarak herhangi bir internet özellikli bir bilgisayardan gerçek zamanlı olarak eşlenebilir. Ebeveynler hız sınırlarını ayarlamak ve onların genç sürücüleri ile kurdukları gergin kuralları e-posta veya SMS metin mesajı bildirimleri ile coğrafik çit kurabilir ve sunabilir.
'''iSight GPS''' araç takip sistemleri RFTrax varlık izleme teknolojilerini kullanarak tüketicilere ve küçük işletmelere ucuz gerçek zamanlı araç [[GPS]] hizmeti sağlayan bir sistemdir. Haziran 2008'de RFTrax tarafından kuruldu. ISight-BT modeli onların en değerli ve çoğu zaman risk varlığını izlemek için genç sürücülerin ebeveynleri için tasarlanmıştır. Otomobilin konumunu, altında çizgi ya da ön cama ekli basit bir cihaz hızı ve yönü, [[GSM]] hücresel şebeke üzerinden güvenli bir veritabanına her 30 saniyede bir iletir. Verileri şirketin özel [[internet]] sitesine güvenli bir girişi kullanarak herhangi bir internet özellikli bir bilgisayardan gerçek zamanlı olarak eşlenebilir. Ebeveynler hız sınırlarını ayarlamak ve onların genç sürücüleri ile kurdukları gergin kuralları [[e-posta]] veya [[SMS]] metin mesajı bildirimleri ile coğrafik çit kurabilir ve sunabilir.


[[Kategori:GPS]]
[[Kategori:GPS]]

Sayfanın 11.52, 20 Haziran 2017 tarihindeki hâli

iSight GPS araç takip sistemleri RFTrax varlık izleme teknolojilerini kullanarak tüketicilere ve küçük işletmelere ucuz gerçek zamanlı araç GPS hizmeti sağlayan bir sistemdir. Haziran 2008'de RFTrax tarafından kuruldu. ISight-BT modeli onların en değerli ve çoğu zaman risk varlığını izlemek için genç sürücülerin ebeveynleri için tasarlanmıştır. Otomobilin konumunu, altında çizgi ya da ön cama ekli basit bir cihaz hızı ve yönü, GSM hücresel şebeke üzerinden güvenli bir veritabanına her 30 saniyede bir iletir. Verileri şirketin özel internet sitesine güvenli bir girişi kullanarak herhangi bir internet özellikli bir bilgisayardan gerçek zamanlı olarak eşlenebilir. Ebeveynler hız sınırlarını ayarlamak ve onların genç sürücüleri ile kurdukları gergin kuralları e-posta veya SMS metin mesajı bildirimleri ile coğrafik çit kurabilir ve sunabilir.