Vikipedi tartışma:VikiProje Medya İnceleme Timi/İnceleyiciler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arkadaşlar bu listeye dahil olup size yardım etmek istiyorum. Bir secici kurul var mı? Yoksa herkese lambadanak girebiliyor mu? --Erkan 07:49, 7 Eylül 2007 (UTC)

Cesur olup geliyorum:)))--Erkan 18:26, 7 Eylül 2007 (UTC)

Noumenon bizlere çağrı yapmıştı kendimizi listeye eklememiz için ancak işleyiş nasıldır bilmiyorum.--Eldarionmesaj 23:02, 7 Eylül 2007 (UTC)

  • Madem maddeler inceleniyormuş, Thomas Aquinas maddesindeki yazım şekli telifliye benzese bile Google'da bir şeye rastlamadım. Biri bir daha bakabilir mi? İlgilenenlere şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 13:46, 10 Eylül 2007 (UTC)

Alfabetik sıra[kaynağı değiştir]

  • Liste alfabetik sıraya göre düzenlenmemişti ve bu beni rahatsız etti. Düzenledim, umarım sakıncası yoktur.Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:46, 5 Ağustos 2008 (UTC)
Hazır eliniz değmişken kendinizi de ekleseydiniz listeye ^_^ Personelsizlikten böyle şakalarla yeni inceleyici katmaya çalışıyoruz işte takıma ^_^ Şaka bir yana, düzeltmeniz iyi olmuş, ne sakıncası olabilir ki ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 23:48, 5 Ağustos 2008 (UTC)
  • Ekleyebilirim ama, sonra "çift kopya resimden bile anlamayan bir inceleyicimiz var" diye başıma kakmayın. Buradan da not düşeyim, kendini ekleyenler lütfen alfabetik sıraya göre eklesinler isimlerini. Gerçi inceleyici artsın da, ben düzeltmeye razıyım. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 00:02, 6 Ağustos 2008 (UTC)
Aklınızın karıştığı veya emin olamadığınız yerlerde sorarsınız; hepimiz sora sora öğrendik ^_^ Şevkli olmanız, bildiğiniz kadarıyla incelemeniz bile inanın çok ama çok faydalı ve değerli olacaktır; benden söylemesi ^_^ Sayfanın o kısmına ufak bir not iliştirelim alfabetik sıraya dair - en azından notu okuyanlar düzgün şekilde eklerler. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 00:05, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Verdiğiniz cesaret için, ilginiz için ve not için teşekkür ederim. Merak etmeyin, bazen sizleri bıktırmaktan korksam da sorularımı şöyle ya da böyle soruyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 00:15, 6 Ağustos 2008 (UTC)