Vikipedi tartışma:Toplu mesaj göndericiler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Toplu mesaja ilgi duymayanlar[kaynağı değiştir]

İngilizce Vikipedi'deki Toplu mesaj safyasında Guidance for use başlığı altında şöyle bir ibare var: "for any regular mailings users should be informed of how they can unsubscribe from future messages". Bu yönde bir kuralın buraya eklenmesini rica ediyorum. Sürekli toplu mesaj alan bir kişi, o konuya ilgi duymuyorsa, kendini kolayca listeden çıkarabilmeli. Bunu nasıl yapabileceği bilgisi de toplu mesajın içinde bulunması gerekir, kanaatimce.

Örnek olarak: VikiProje Sovyetler Birliği projesine ilgi duymuyorum, ancak kendimi listeden silmek için şu sayfayı bulmam kolay değildi. (@Ahmet Turhan, toplu mesajlarınıza bu konuda bilgi ekleyebilir misiniz?) -- Curious (mesaj) 14:48, 4 Mart 2017 (UTC)

@Curious uyarı için teşekkürler, bundan sonra ufak bilgi şeklinde bu listeye atıf yapmaya çalışacağım. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:56, 7 Mart 2017 (UTC)
@Ahmet Turhan, teşekkür ederim. Projeye katılanlara da iyi çalışmalar dilerim. -- Curious (mesaj) 22:32, 7 Mart 2017 (UTC)
İlgi alanınıza giren katkılarda bir ortaklaşma olursa proje ile ortaklaşmanızı temenni ederim, bol katkılar @Curious. --Ahmet Turhan (mesaj) 23:08, 7 Mart 2017 (UTC)