Vikipedi tartışma:Portal listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sinema ve spor portalı da olmalı --[kahraman kankaya] 07 temmuz 1996 (UTC)

best model yarışmacısı

Portalları resimlendirdim. Bazılarına uygun bir şey bulamadım düzenleyebilirsiniz.--AbSar 22:54, 11 Mayıs 2006 (UTC)

Felsefe portal yogtur.portal ne ise yarar olmasa kiyamet mi kopar bilinmemektedir lakin,bu durum cigerimizi daglamaktadir.--alibaz 20:39, 31 Ağustos 2006 (UTC)

İstanbul Portalı yok en önemlisi. Ya. --malkocogluso2 14:13, 13 Kasım 2006 (UTC)

İstanbul Portalı açılsın.

Trabzonspor Portalı açılsın çünkü anadoluda şampıyon olan tek kulüp

Peki bunun insanlığa faydası ne ? — Bu imzasız görüş ‎Eren Berk Aktaş (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Portallar Hakkında[kaynağı değiştir]

Biraz önce Portal Listesi sayfasına girdim ve bu sayfanın interwikilerine bir göz attım. Hiçbir ülkede bizimki kadar az portal yok bunun için bir yerden başlanmalı bence. "Origami portalı, Televizyon kanalları ve programlarıyla ilgili portallar, Satranç portalı, play station portalı, video oyunları portalı, Sağlık portalları, tüm dinlerle ilgili portallar, 1. ve 2. Dünya Savaşları portalları" bilmiyorum bunların çoğu yok.

Portal isteklerinden çok bu sayfaya herkes "hangi portallar açılsa nelere yardım edebileceği, nelere katkıda bulunabileceği"yle ilgili öneriler yazmalı.

Mesela ben The Simpsons, Heroes, Satranç, Bilim, Güneş Sistemi, Fizik portalları açılsa her türlü yardımda bulunabilirim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. --Dr. Drakken 12:39, 18 Haziran 2007 (UTC)

Bence bir Kitap Portalı açılması mutlaka gerekiyor. Açılırsa elimden gelen herşeyi yapacağım... --Ut94 18:18, 15 Kasım 2007 (UTC)

Bence mutlaka Korku Filmleri portalı açılmalı.O kadar çok korku filmi ve karektei var ki.Açılırsa büyük bir gayretle çalışırım.--Kullanıcı:Lord Leatherface 20:40, 29 Ocak 2008 (UTC)

harry potter[kaynağı değiştir]

harry potter da bir sanat dalıyşmış ta biz bilmezmişiz. ne alaka o orda duruyor hiç anlam veremedim. portalı olması bile saçma gelirken bana , o sanat kategorisinde yer alıyor. müzik konmalı o kategoriye harry potter yerine.... --Qtk 15:48, 19 Temmuz 2008 (UTC)

Yeni tasarım[kaynağı değiştir]

Bu sayfayı görünüm açısından iyileştirmeye çalıştım ve Vikipedi'deki genel olarak içeriklere ulaşılması kolay olması açısından kategoriler ve portalleri sekmeler halinde gösterdim. Tasarımları inceleyip fikirlerinizi söyler misiniz:

~ HastaLaVi2 (mesaj) 22:47, 1 Mart 2017 (UTC)

Aslında sayfalarda kullanılması için önce şu şablonu hazırladım ve bazı gerekli parametreler katarak sayfaların oluşmasını sağladım. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 22:57, 1 Mart 2017 (UTC)

Portal'ın Okunuşu[kaynağı değiştir]

Portal nasıl okunur, nasıl telaffuz edilir? Her yerde "portaller" yazıyor ama bana göre "portallar" olmalıdır... SerkanCicek (mesaj) 12:04, 7 Nisan 2017 (UTC)