Vikipedi tartışma:Engelleme politikası/Topluluğun sabrını zorlayan kullanıcılar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sıktı artık...[kaynağı değiştir]

Şuraya bir not bıraktım... Son zamanlarda bu tür işlemler çok sık yapılmaya başlandı... Buradaki maddelerde istenilen elde edilemeyince Kayda değerlik ispatı için gidip ingilizce vikipedide maddeler açmak veya burada istenilmeyen maddelerin geçersiz olduğunu ispat etmek istercesine ingilizce vikipediden maddeleri yönlendirmek SAS'a aday yapmak gibi işlemler görüyorum. Bunu tek bir kullanıcı yapıyor ve gerçekten sıkmaya başladı... Bu bireysel bir hareket olarak düşünülebilir ancak bence öyle değil. Boş vakitlerimde 3-5 şey yapıyorum, ayrıca ingilizceyi takip edip ayrıca burada yaptığım tartışmaları orada yapamam daha doğrusu yapmak istemem.. Burada söylediklerimi orada söyleyemem, X kişinin çok vakti var ve bunu yapıyor diye vaktimi ziyan etmek istemem.. Vikipediler arasında bir hiyerarşinin olmadığını bu arkadaşa birileri izah etsin. VP:İNOV'un hiç bir yerine sığmaz, VP:Troll'ü aşan bu davranışlarından sıkıldım. Şikayet organını kullanmak istemiyorum ısrarla.. 1 milyon kere kınıyorum, köy ahalisine duyurulur. Haydi bana eyvallah. --Boyalikus 01:30, 23 Ağustos 2010 (UTC)

Aslında topluluk kararıyla silinmeyen maddeleri tekrar tekrar SAS göstermek ve bunun gibi davranışlar bana pek hoş gelmiyor. Sanki topluluk küçümseniyormuş gibi algılanıyorum. İngilizce Viki, bizi bağlamaz. --82 ~145 ileti 08:35, 23 Ağustos 2010 (UTC)
Not: Yukarıdaki yorumum, kimseye yönelik değildir. Genel bir yorumdur. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Kişiye yönelik bir şey söyleyecek olsam mesaj atardım. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 09:40, 23 Ağustos 2010 (UTC)
  • Şikâyet sayfasını kullanmayıp da ismi verilmeyen ama kim olduğu açıkça işaret edilen bir kullanıcının topluluğun önünde bu şekilde töhmet altında bırakılmasını hiç doğru bulmuyorum. Kural dışı hareket eden bir kullanıcıyı yeri geldiğinde uygun bir uslupla uyarabiliriz; uyarı işe yaramıyorsa şikâyet edebiliriz ama sırf kişisel hoşnutsuzluğumuzu dile getirmek için projenin gidişatını aksatamayız. Ayrıca isteyen istediği projede katkıda bulunabilir. Vikiler arası trollük söz konusuysa şikâyet mercii bellidir. — Pınar [m] 09:18, 23 Ağustos 2010 (UTC)
  • Şikayet sayfasını kullanmıyorum çünkü engellenmesini istemiyorum, tüm samimiyetimle. Bu aslında kişisel bir hoşnutsuzluk değil genel olarak Vikipedinin işleyişi üzerine bir yorum. Kimse töhmet altında kalmıyor çünkü kime yönelik söylediğim toplulukça biliniyor. Ben birkaç kere hoşnutsuzluğumu kendisine de dile getirdim, başka şekillerde de ancak değişen bir şey olmadı. Ayrıca bunlardan sadece ben değil birçok kullanıcı şikayetçi. Buradaki tartışmaların hiç birini umursamadan, burada KD olmadığı düşünülen maddeleri ingilizce vikipedide ya da kürtçe vikipedide açması ya da KD olup olmadığı tartışması olan maddelerde burada istediği olmayınca öte tarafta sildirmeye birleştirmeye çalışması, sadece beni ilgilendiren bir konu değil. X vikipedide kronolojik bilgi diye bizzat vikipediyi referans gösterip, varolan dergileri, makaleleri güvenilir bulmayıp başkaca konularda ne idüğü belirsiz dergileri israrla kaynak göstermeye çalışması da topluluğu ilgilendiren bir durum... Bu sıralar katılım ciddi manada düşük, yani fikir belirtebilecek çok fazla kişi yok aktifler dışında.. Vikipedide özellikle Türk tarihi ve Türk tarihini ilgilendiren konularda VP:İNOV'un yanından yakınından geçmeyen taraflılaştırma çabası olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma kullanıcılara yapılanınsa yıpratma politikası olduğunu.. Teşekkürler.--Boyalikus 13:04, 23 Ağustos 2010 (UTC)