Vikipedi tartışma:Ben bunu beğenmiyorum

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Vikipedi (Proje-sınıf, NA-önem)
VikiProje simgesi Bu proje, Vikipedi'deki Vikipedi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Vikipedi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Proje  Bu proje için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 
Vikiproje Vikipedi denemeleri (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu proje, Vikipedi'deki Vikipedi denemeleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Vikipedi denemeleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu proje için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 Orta  Bu proje Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Çeviriyi şu söze ithaf ediyorum: [1], "Her gün fabrikasyon ürünü McDonals yemektense, imam bayıldı, karnıyarık ve mantı gibi değişik yemekler yemeyi tercih ederim"--Alperen 21:04, 11 Şubat 2012 (UTC)

  • Şunu da ilave edeyim hazır sinirlerim tepemdeyken: "Üç kişinin ben istemiyorum demesiyle de topluluk uzlaşması olmaz."--Alperen 10:04, 12 Şubat 2012 (UTC)
  • Bi de bu var:Nasreddin hoca bir gün karısı ve çocuğuyla birlikte yola çıkar. Kendisi eşeğe biner, çocuğu ve karısını da yanında götürür. Bunu gören ahali hemen kınamaya ve eleştirmeye başlar. "Bak görüyor musun, ne kadar vicdansız? Kendisi eşeğe bindi de karısı ve çocuğunu yayan götürüyor" der ahali. Daha sonra eşekten iner, karısını ve çocuğunu eşeğe bindirir ve yoluna devam eder. Ahali der ki, "koskoca hoca olmuş, kendisi yolda yaya gidiyor, çoluk çocuğu eşekle götürüyor!". Bu sefer Kendisi en öne oturur, çocuğu ve karısını da arkasına alır. Derler ki "Yuh be, hocaya bak sıska eşeğe üç kişiyi bindirmiş gidiyor!". En sonunda hoca eşeği yanına alır, çoluk çocuk eşekle beraber giderler. "Şu enayiye bakın" der halk. "O kadar para vermiş de eşeğe, bi de yanlarına alıp gezdiriyorlar". Demem odur ki başkasının tercihlerini, beğenilerini dikkate alarak ansiklopedi yazamayız. Kelimenin tam anlamıyla ya-za-ma-yız. Oturur kalırız... Falanca bu maddeyi görürse ne der, filanca bu maddenin başlığı hakkında ne düşünür? Bunlarla bir adım ileri gi-de-me-yiz.--Alperen 10:10, 12 Şubat 2012 (UTC)