Vikipedi tartışma:İş birliği projesi/2012/1. hafta

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Düşündüğümde haksız çıktım[kaynağı değiştir]

Aslında yapı ve sporu ne alakası var diyecektim ve kesin spor yapanlar bizi sollar diye düşünüyordum. Çünkü sporun s sinden anlamam. Fakat Kullanıcı:Noyder'in eklediği Opera evleri listesi ile Eski Roma zafer takları listesi neticesinde şu anda dumur oldum. Tek kelime edemiyorum :) . En azından hala bu fikire yakın olduğumu yutkunarak söylüyorum çünkü edeceğiniz tek kelimede bunların tümü boğazımda kalacak. Fakat yapıyı bölmek gerektiği veya karşılaştırma yapılacaksa birbirine yakın denklem tarzı listelerin yarışması gerektiğini ilk defa katıldığım bu turda iyice düşündüm.

Yani ne derseniz deyin ama, sanki liste konuları uygun düşmemiş gibi. Elbette benim fikrim. Saygı duyarım efendim. İyi vazifeler. i.e. msj 06:26, 3 Ocak 2012 (UTC)

2012 yılının iki projesinde de yetkili seçilmiş kişilerin çok fazla alakadar olmadığı görüşündeyim spor ve yapı konulu proje halen puanlanacak . Zevk ve iştahla gelişim adına calışmalar yapıyoruz ancak sonuç malesef yok.. yetkilileri daha verimli calışmaya davet ediyorum mutlu topuz 23:31, 15 Ocak 2012 (UTC)