Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Warcraft III World Editor

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.  Levent İleti Katkılar   11:50, 8 Nisan 2009 (UTC)

World Editor[kaynağı değiştir]

Sayfanın kayda değerliği konusunda şüpheler var. İngilizce Viki'de yer bulmuş ancak kayda değer olması açısından yeterli değil. Kibele ve Homonihilis ile yazışmalardan net bir şey çıkmadığı için Homonihilis'in tavsiyesi üzerine konuyu burada dile getirmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm. --Onur Kayabaşı Sms 13:00, 27 Mart 2009 (UTC)

  • Silinsin Silinsin İlk ve hızlı bir bakışta karar veremediğim için bir uygulama yapmamıştım. Ansiklopedik değil.  Levent İleti Katkılar   14:27, 27 Mart 2009 (UTC)
  • Ben sayfayı yazan kişi JediMetin. Sayfanın kayda değer olmaması konusunda neden şüphe duyduğunuzu anlamadım. Uzmanlık alanım olduğu ve Türkçe kaynak sorunu olduğu için burada dile getirmeyi uygun gördüm. Örnek olması açısından İngilizce Wiki'de ki gibi düzenledim sayfayı.

Eğer eksiklikler varsa belirtmeniz yeterli. World Editor tanımını daha da açabilirim. Tam olarak ne olduğunu daha iyi belirtmeye çalışırım. İmza konusunu ise sanırım yanlış anlamışım. "Nasıl sayfa düzenlenir" konusunu okurken imza hakkında bir şeyler yazıyordu, o yüzden ekledim. Son olarak, Homonihilis ve Kibele denen kişiler kim? Bu konuda uzman kişiler mi? Kayda değerliği konusunda onlarla konuşmak isterim. --JediMetin 18:09, 27 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba,
    Yanlış anlaşılmaları önlemek için, Onur Kayabaşı'na verdiğim cevabı buraya taşıyorum.
Özetle, konunun kayda değer olduğunu da olmadığını da söylemedim, çünkü konu bilgi alanıma girmiyor. Konunun kayda değerliğini, güvenilir ve doğrulanabilir kaynaklarla gösterdiğiniz sürece sorun kalmaz. İyivikiler... ho? ni! 10:11, 28 Mart 2009 (UTC)
  • ben de ilgi alanım olmadığı için bir fikir belirtmedim, ancak kayda değerliği konusundaki kuşkumdan söz ettim. bilginize. --ki bl 12:04, 28 Mart 2009 (UTC)
  • Yorum YorumKibele ve homonihilis, konuyu tam açıklamadığımdan dolayı oluşan sorunu gidermişler, bu konuda yeterince açık yazmadığım için kusura bakmayın. Ayrıca sayın Jedimetin, kayda değerlik maddesine bakmanızı tavsiye ediyorum. Eksikliklerden veya ingilizce vikideki yapıya benzememe gibi sorunlar kayda değerliği etkilemez. Homonihilis de yorumunda belirtmiş zaten. Ordakileri uygulayıp kayda değer olduğunuzu kanıtlarsanız sorun çözülür zaten. Ben de aslında bu konularla ilgili olmama rağmen tereddüt ettim ve henüz de oy kullanmadım. Katkılarınız için teşekkürler.--Onur Kayabaşı Sms 13:22, 28 Mart 2009 (UTC)
  • Soru ve Yorum Yorum - Madde başlığı uygun mudur? Içeriği de düzenlenmeli. Takabeg ileti 04:48, 29 Mart 2009 (UTC)
Madde adı diğer dillerdeki gibi "WarCraft III World Editor" olsa daha iyi olur. World editor cins isim olarak kullanılabilir. Ayrıca Genesis World Editor, AvP2 world editor gibi şeyler de varmış.--Gkhn 10:54, 8 Nisan 2009 (UTC)
  • WarCraft III World Editor isminde bir bilgi kutusu oluşturdum. Sayfa içinde tr.wikipedi içinde bulunan bazı kaynaklara bağlantılar ekledim. Yazının sonunda resmi siteye yönlendiren bir kaynak daha ekledim. Ufak tefek yazım ve dilbilgisi hata düzeltmeleri yaptım. Ayrıca, bir arkadaşta ingilizce wiki'ye bağlantı eklemiş.

Aklıma şimdilik başka bir şey gelmiyor.Bu imzasız yazı JediMetin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Yorum YorumSayın Jedimetin, sanırsam kayda değerlikten anladığınız şey vikipedide vurgulanandan farklı. Yazı şu haliyle vikipedinin yazım standartlarına uymakta ancak bu maddenin kayda değer olduğunun kanıtlanması gerekir. Bu maddeyle ilgili herhangi bir makale mevcut mu, bu konuyla ilgili yazılar, birçok kaynak mevcut mu maddeden istenen budur. Maddeye kaynak ve referans dışında ekleyecekleriniz dışında yapacaklarınız açıkçası maddenin kayda değerliğine bir katkıda bulunmamaktadır.--Onur Kayabaşı Sms 10:43, 30 Mart 2009 (UTC)


- En alt kısımda "World Editor ile ilgili makaleler" başlığı altında linkler ekledim. Bi daa da davosa van minüts olsun gelmem.Bu imzasız yazı JediMetin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Kalsın Kalsın Kayda değer olduğunu düşünüyorum. -Tembelejderha 21:29, 5 Nisan 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Valla hala kafama tam yatmış olmasa da Apple'ın oyun bölümünde makalesi olduğu için kayda değer saymamız gerek sanırım. Ancak şunu da belirteyim herhangi bir Wordpress sayfası kayda değerliğe etki etmek Warcraft'ın sitesinde de ilgili madde bulsaydınız kafamda hiçbir şüphe kalmazdı ancak Apple da makale olmasının hatrına kayda değer sayılması gerektiğini düşünüyorum.--Onur Kayabaşı Sms 10:36, 8 Nisan 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.