Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Vatanseverler Partisi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--kibele 14:03, 10 Mart 2013 (UTC)

Vatanseverler Partisi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlilik taşımaması ve kaynak taraması yapıldığında çok az veya spekülatif bilgiye rastlanılması sebebiyle silinmesini teklif ediyorum.--Türk Süvarisi ileti 19:19, 2 Mart 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Türk Süvarisi ileti 19:19, 2 Mart 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Hakkında çıkan haberler var, bunlar kullanılarak madde geliştirilebilir. Halen aktif bir parti olması (maddeye göre) KD olduğu konusunda daha sağlam düşünmeme yol açıyor.--RapsarEfendim? 22:47, 2 Mart 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na göre şu anda bu isimde aktif bir pati yok. Kapatıldığına dair bile elimizde kaynak yok. Bu nedenle geliştirilememesi sebebiyle silinmeli.--Türk Süvarisi ileti 13:35, 3 Mart 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Geliştirilmesi mümkün.--Abuk SABUK msj 21:43, 5 Mart 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Halen acik bir parti ise madde ilerde gelisebilir. Mimar77 (mesaj) 00:19, 6 Mart 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Arkadaşlar tam anlamadan oy vermeyin. Tekrarlıyorum. Bu parti açık değil.--Türk Süvarisi ileti 19:14, 6 Mart 2013 (UTC)
    Oylarından bu bilgiye sahip olmadığı izlenimini edindiğin kullanıcılara bir mesaj at istersen Süvari?--Vito Genovese 12:59, 7 Mart 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Üyeler Türk insanını yapısına çok uygun hareket ediyor. Sorgulamıyorlar, araştırmıyorlar bilmeden sadece kalsın diyorlar. Neye göre veya neden kalmasını istediklerini bilmeden oy veriyorlar.--Türk Süvarisi ileti 13:21, 7 Mart 2013 (UTC)
Bir de Türk insanı diye genelleme yapmasak çok süper olacak. Bir insanın milliyetiyle, kafa yapısı arasında nasıl bir ilişki kurulabilir ki? Sen de bir Türksün, sen nasıl farklı düşünüyorsun o halde?--RapsarEfendim? 17:01, 7 Mart 2013 (UTC)
Türküm ve milliyetçiyim. Halkımızın en büyük sorunu bana göre sorgulamaması ve araştırmamasıdır. Halkımızın gerçekten bu yönden çok büyük yol kat etmesi gerekiyor. Çekincelerimi dile getirmişim. Bunda ne var?--Türk Süvarisi ileti 17:29, 7 Mart 2013 (UTC)
  • SAS'a katılan yok diye katılıyoruz, bir de üstüne aşağılanıyoruz :) Sevgili TS, bu partinin gelen merkezinin bulunduğu ildeki kütüphanelere gitmeden, ilgili mahkeme kayıtlarını, YSK kayıtlarını, arşivlerini incelemeden bilgi olmadığı sonucuna varıyorsun. Bunların birçoğu halka açık bilgiler. Bu parti hakkında kağıda basılı yüzlerce sayfa döküman vardır. Googleopedia yazmadığımız için google'da sonuç vermiyor olması çok da önemli değil. "Sen yapacak mısın?" dersen, şu an değil, ama bir gün neden olmasın? --Abuk SABUK msj 17:58, 7 Mart 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.