Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/VOLSOFT

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. Maddeyle çıkar çatışması içinde bulunmayan kullanıcıların değerlendirmeleri tamamen silinmesi yönünde olduğu için şu noktada kayda değerlik ispatının sağlanamadığı konusunda fikir birliği olduğu sonucunu çıkarabiliriz.--Vito Genovese 12:16, 18 Nisan 2017 (UTC)

VOLSOFT[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde kayda değerlik gerekçesiyle Superyetkin tarafından silinmişti, kullanıcının itirazı üzerine geri getirildi. An itibarıyla üç kaynak bulunuyor:

Üçüncü kaynak kendisi de aramızda olan firma kurucusu Volkan Alkılıç ile röportaj, dolayısıyla bağımsız kaynak olarak değerlendirilmesi güç. Birinci kaynak, firmanın ürünü olan DocCastle'ı konu alıyor aslen. Bu ürünün maddesini de ben silmiştim ve an itibarıyla ürüne dair tek bağımsız ve güvenilir kaynak CHIP olduğu için SAS sürecine sokmaya yetecek bir temel görmüyorum, o yüzden o madde silinmiş olarak yeni kaynaklarını bekliyor.

Şahsen bilmiyorum ama Airlinehaber'in havacılık sektörü için prestijli bir site olduğu dile getirildi. Görebildiğim kadarıyla, bunlardan başka bir kaynak yok elimizde.

Kayda değerlik konusunda değerlendirmenizi rica ediyorum

Vito Genovese 23:40, 25 Mart 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın

Şirket özellikle havacılık ve endüstriyel IoT alanlarında ülkemizde ilkleri başarmış ve dünya devi şirketler tarafından satın alınmak veya bertaraf edilmek istenmiştir. Buna rağmen faaliyetlerine son hızla devam etmektedir. Başarıları kısa sürede önemli kaynaklara konu olmuştur ve olmaya devam edecektir. Şirketin ülke ekonomisi ve prestijine sağladığı katkılar ortadadır, sadece bu kriterler bile kayda değer ve emsal teşkil edebilecek bir şirket olmasını sağlamaktadır. Öte yandan şirketin resmi blog sayfasında faaliyet alanları ile alakalı bilinç arttırıcı emsalsiz makaleler yer almaktadır. Özellikle ülkemizde ve dünyada yeni bir terim olan Endüstri 4.0 ile alakalı en iyi ve zengin makaleler yine bu şirket tarafından hazırlanmaktadır. Örnek: https://www.volsoft.com.tr/endustri-4-0-uretim-ve-iot Ayrıca şirket, on binlerce BT ve yazılım uzmanı tarafından takip edilen ÇözümPark’ta en popüler makalelerin sahibidir, buradan teyit edilebilir: https://www.cozumpark.com/blogs/yazlim/archive/2017/01/08/yazilim-gelistiriciler-icin-sql-performans-arttirma-onerileri.aspx

Şirketin başarılarının ansiklopedik değeri olduğunu düşünmekteyim.

--Volkanalkilic (mesaj) 07:19, 26 Mart 2017 (UTC)

Bu tartışmaya biraz daha süre vereceğim. Şu an için firmayla ilişkisi olmayan yalnızca iki kişiden görüş geldi, birkaç görüş daha gelirse daha sağlıklı bir sonuç alınabilir.--Vito Genovese 19:07, 31 Mart 2017 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.