İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Utaite

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.Bu Japonca bir kelime ve J-Pop kültürünün bir parçası. O yüzden J-pop'a geçmişiyle birlikte atıyorum. Açan kullanıcının Cobija'ya yazdığı açıklamayı da okudum, bilgi kaybı olmasın. İleride metnin yeri daha uygun bir yerle de değiştirilebilir.--Vikiçizer (mesaj) 18:46, 1 Mayıs 2017 (UTC)

Utaite[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Diğer Vikipedilerde de yok, emin olamadım.--Cobija (mesaj) 13:25, 28 Mart 2017 (UTC)

  • Sanıyorum Japonca Wikipedia'da bir redirect var. https://ja.wikipedia.org/w/index.php?title=%E6%AD%8C%E3%81%84%E6%89%8B&redirect=no Kavas (mesaj) 17:01, 28 Mart 2017 (UTC)
  • Şarkıcı maddesine alt başlık şeklinde aktarılsın. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 17:31, 28 Mart 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddede diyor ki "önceden çıkmış şarkılara cover yapıp bunları Nico Nico Douga adlı sosyal video paylaşım sitesine veya YouTube'ye utattemita kategorisi altında yükleyen kişilere hitap etmek için kullanılan bir ifade". Yanlış anlamadıysam Justin Bieber "hayran"larına "Belieber" demek gibi bir olay. Belieber kısmını "hayran" maddesine aktarmıyorsak bunu da aktarmamak lazım diye düşünüyorum.--RapsarEfendim? 01:23, 5 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.