Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tuğçe San

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:46, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Tuğçe San[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

2 adet albüm ile kaydadeğer olunmuyor diye biliyorum. Zaten onlar da "özgün araştırma", kaynak filan hak getire. Bir de genel KD ilkesi olarak biyografisi yazılan kişiler ile ilgili başka beklentilerimiz de var galiba. Tabii kuralları ben yanlış okumuyorsam ya da "bulunsun" diye kural koyup sonra uygulamasak da olur diye düşünmüyorsak. (Trafik kuralları gibi. :) E4024 (mesaj) 07:18, 16 Haziran 2016 (UTC)

"Ünlü bir müzik yayın şirketi aracılığıyla en az iki albüm yayınlamış olmalı." Bu ifadede yer alan husus güvenilir kaynaklarla desteklendiği anda tartışmaya devam etmeye gerek kalmaz. Bir hizmetli kapatır. --E4024 (mesaj) 08:02, 16 Haziran 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Kibele gerekeni söylemiş, kriterlerin okunması lazım..--RapsarEfendim? 09:24, 16 Haziran 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın kibeleye katılarak - Antmqr mesaj at 17:49, 16 Haziran 2016 (UTC)
"Ünlü bir müzik yayın şirketi aracılığıyla en az iki albüm yayınlamış olmalı." Bu ifadede yer alan husus güvenilir kaynaklarla desteklendiği anda tartışmaya devam etmeye gerek kalmaz. Bir hizmetli kapatır. --E4024 (mesaj) 06:11, 17 Haziran 2016 (UTC)
"Gerekçeye katılarak" ifadesi "silinsin" görüşü belirtmede kullanılır diye biliyorum ama çok da önemli değil. --E4024 (mesaj) 11:30, 17 Haziran 2016 (UTC)
Gerekçe yanlış olmuş hatamı düzelttiğin için teşekkürler @E4024.--Alptns90 (mesaj) 11:46, 17 Haziran 2016 (UTC)
Estağfurullah. Vikipedide görevimiz üretmek ve düzeltmek. --E4024 (mesaj) 11:48, 17 Haziran 2016 (UTC)

Yorum Yorum "Ünlü bir müzik yayın şirketi aracılığıyla en az iki albüm yayınlamış olmalı. Bu ifadede yer alan husus güvenilir kaynaklarla desteklendiği anda tartışmaya devam etmeye gerek kalmaz. Bir hizmetli kapatır." ifadem doğru anlaşıldı mı emin olamadım. Biz sadece o albümlerin varlığı ile değil, ayrıca bu albümlerin "güvenilir kaynaklara konu olup olmadığı" (örneğin bir müzik eleştirmeni, mesela Doğan Hızlan Hürriyet'teki köşesinde bu albümü konu almış mı?) Daha da açayım, ben sadece şunu söylemek istemiyorum: " 'Bu kız iki albüm çıkardı, ben CnR'da gördüm ama yanımda param yoktu alamadım, ya da aldım bizim evde duruyor o iki albüm' ifadesi yetmez, kaynak gösterin" demiyorum. "O iki albümün ünlü bir yayın şirketi tarafından yayınlandığına bağımsız kaynak gösterin diyorum." Bağımsız olmayan kaynağın ne güvenilirliği olabilir ki? Plağı çıkaran şirket basın bildirisi yapmış. Yapacak tabii, aksi takdirde nasıl haberimiz olacak da para harcayacağız. Anlaşıldı mı? Not: Yukarıdaki "Doğan Hızlan" örneğini bu tartışma vesilesiyle Kayda Değerlik kriterlerimizi gözden geçirmek, "yani standartlarımızı yükseltmeyi tartışmaya açmak için" bilinçli olarak ekledim. Türküz ama "alaturka" olmak zorunda değiliz. Her plak çıkaranı KD yapamayız. "Sev beni sev beni gece gündüz sev beni, yılanım ol sok beni" gibi sözler içeren "şarkıcıklar" Doğan Hızlan'ın köşesine konu olmayacak "düşük standarttır". Bana göre de öyledir. --E4024 (mesaj) 06:54, 20 Haziran 2016 (UTC)

Kullanıcı:E4024,"Son sözü söyledim koymadı mı " ile kariyerine başlayıp son hali "kış kış cinler kış kış" olan bir şarkıcı vikipedi'de seçkin madde yapılmaya değer görülürken örneğin Bora Ayanoğlu, Handan Kara madde açılmaya bile değer bulunmazken çok da düşünmeyin bu konular üzerine derim sıradan bir vatandaş olarak.

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.