Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Türk malı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 12:23, 8 Ekim 2011 (UTC)

Türk Malı[kaynağı değiştir]

Ansiklopedik ve/veya sözlüksel bir madde olduğunu düşünmüyorum. Türk malı bir isim tamlamasıdır, tıpkı masanın bacağı, kapı kolu gibi. Bu bakımdan ne sözlük ne de bir ansiklopedi maddesidir bana göre.Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:35, 1 Ekim 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:35, 1 Ekim 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu tamlamanın bence ansiklopedik değeri var, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nda Türk malları hakkında bilgi verileceğinden bahsediliyor, bu bilgi wikimedia projelerinde de yer almalı ama hangisinde kararsızım. Vikisözlüğe yatkın gibi de duruyor, anlam ayrım sayfasından öteye taşınmalı, şimdilik taşınamıyorsa da silinmesinde acele etmemeli, yoksa bu kavramı sadece bir diziye endeksleme durumu ortaya çıkabilir...--Vikiçizer 20:52, 4 Ekim 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Aynı fikirdeyim. Hatta maddesi bile açılabilir. en:Category:Country of origin sayfasında birçok ülkeye ait bu tarz kavramların madde olarak açıldığını görebilirsiniz. For example: en:Made in Taiwan, en:Made in Germany ...--Reality 20:54, 4 Ekim 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın "yoksa bu kavramı sadece bir diziye endeksleme durumu ortaya çıkabilir." isim değişiklikleri yapılırken akıldan çıkartılmaması gereken bir cümle.. --ki bl 17:03, 7 Ekim 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Azalan Türk Malı ve Türk Malı Haftası gibi kavramların gelecekteki nesillere anlamını aktarmak için kalması gerekir--Tacci2023 17:53, 7 Ekim 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.