Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Türk kadın yazarlar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:23, 4 Nisan 2016 (UTC)

Türk kadın yazarlar listesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kadın-Erkek yazar ayrımı yapmanın cinsiyetçiliğe zemin hazırladığı kanısındayım. Kategorisi daha önce yapılan tartışamada silinmesi yönünden fikir birliği almıştır.--- Burak 19:05, 30 Mart 2016 (UTC)

Hızlı kalsın kategori tartışmalarındaki gerekçelerime binaen --İnternionmsj 08:42, 1 Nisan 2016 (UTC)
Hızlı kalsın Maddenin "ayrımcılık" olarak nitelendirilen niyeti cinsiyetçilikten ziyade, günümüz toplumu olağanları sınırında bakıldığında Türk Edebiyatı içinde önem arz eden bir başlıkta listelenen ve kalması gereken madde olduğunu düşünüyorum. Eğer bu anlayış çerçevesinde inceler isek, İngiliz Edebiyatı ve Türk Edebiyatı yahut Alman yazarlar listesi vs. gibi sınıflandırmaları da "toplumsal ayrımcılık" olarak mı nitelendireceğiz? Dediğim gibi buradaki asli niyet kadın ve erkek cinsiyetçiliği anlayışlarını körüklemenin yanı sıra; yeni yüzyılda halihazırdaki bu anlayışa olumsuz etkiyebilecek potansiyele sahiptir. Nukteolog Mesaj 18:10, 1 Nisan 2016 (UTC)
Hızlı kalsın eksik bir liste ama kalmasından yanayım. Şöyle de bir durum var ayşe kulin fotografı var listede ismi yok ya da ben görmüyorum. :)--Boyalikus (mesaj) 19:14, 4 Nisan 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.