Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Serdar Sabuncu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Teknik direktör olarak şu anda kayda değerlik kriterlerini karşılamamaktadır. SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:28, 21 Ağustos 2016 (UTC)

Serdar Sabuncu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik? Turgut46 23:23, 20 Ağustos 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Tam 1 yıldır Altay teknik direktörü Serdar Sabuncu sayfasını oluşturmaya çalışıyorum. Fakat diğer teknik adam sayfalarında olduğu gibi resmi olarak Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere bir çok kaynak göstermeme rağmen kaynak konusunda uyarı verilip siliniyor. 16 yıldır teknik direktörlük yapmasının tüm resmi kaynaklarını eklememe rağmen kayda değer değil denilip siliniyor. Çıldırmak üzereyim. Yanlış anlamayın bulsam birini parasını verip sayfayı yazdırıcağım. Burada herkes yazar deniliyor fakat bizlerden bilgisayar programcısı seviyesinde bilgi bekleniyor. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Hatalarımız belirtilmeden siliniyor. Tüm konuları okudum fakat bir türlü silinmesini engelleyemiyor ve artık bunun ardında art niyet arıyorum. Yardımcı olun lütfen arkadaşlar. iyi bir kullanıcı değilim fakat silmeye aday gösterenler ve bu yönde oy kullananlara sesleniyorum 1 kere bile kaynaklarıma tıklayıp linklerine baktınız mı? eğer baksaydınız bu taslak sayfayı silmez geliştirilmesi için yardımcı olurdunuz. diğer teknik direktör sayfalarını iyi inceleyin lütfen çünkü onları kopyalayıp düzenleme yaparak hazırladım bu sayfayı. Serdar Sabuncu iki sezon sonra muhtemelen süper lige gider burada bu sayfayı silenler de o zaman kendi yazar bu sayfayı. emeğe saygı lütfen biraz inceleyip biraz yardımcı olun rica ediyorum.sitem etmemi mazur görün lütfen. Teşekkürler.FUTBOL KARİYER (mesaj) 23:41, 20 Ağustos 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Detaylı araştırdım, Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) yönergesinde;
  • "İlgili ülkenin futbol federasyonu tarafından profesyonel lig statüsü verilmiş, en üst seviye birinci ve ikinci liglerde en az bir maça çıkmış olan futbolcular kayda değerdir..." Der... Şimdi TFF Bilgi bankasında 90-91 sezonu sonrasında profesyonel oyuncuların tüm transferleri sorgulanabiliyor. Bu kapsamda yapılan sorguda oyuncunun yanlızca amatör olarak faaliyet gösterdiğini görebiliriz. U21 Milli Takım veya edinilmiş bir başarıya ise rastlamadım. Madde ilgilisi oyuncu olarak bulunduğu takımlarda Bölgesel amatör lig arşivlerine ise 2010-2011 sezonuna dek ulaşabildim. Zaten o sezonda da madde ilgilisi oyuncu değil... Kısacası oyuncu olarak kriterleri sağlamıyor... Teknik adam olarak değerlendirildiğinde ise Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu olarak iki takımda ( Altayspor ve Tire 1922 Spor ) görev aldığını tespit ettim. Her iki takımda 3. Lig ekibi. Yani ülkemiz koşullarında 4. Sırada gelen lig. Kuralı teknik adamlara göre yorumlarsak, görev yaptığı takımlar ülkemizin bir ve ikinci sıradaki ligleri değil. Madde ilgilisi gereken KD koşullarını sağlamamaktadır. Chansey (mesaj) 00:19, 21 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum @FUTBOL KARİYER Emeğinize saygı duyuyorum lakin koşullar ve kurallar ortadadır, başka maddelerle katılımına devam etmeniz en büyük arzumdur, olurda bu sayfa silinirse lütfen tek madde dolayısıyla şevkiniz kırılmasın saygılarımla... Chansey (mesaj) 00:19, 21 Ağustos 2016 (UTC)


Futbolcu olarak değil teknik direktör olarak değerlendirilmeli kanısı taşımaktayım. sayfayı incelerseniz görev alınan kulüpler ve kariyeri karşılaştırdığınızda Türk futbolunda Fatih terim dahil böyle her aldığı takımla başarı yakalayan ve sayın cumhur başkanının özel davetiyle ödüllendirilen bir teknik adam daha örnek olarak gösterilemez. Bu sayfa gelecek 10 yıldaki en iyi teknik adamlardan birini anlatmakta. ayrıca eğer kabul ederseniz beraberce bir araştırma yapalım ve wikipedia sayfalarında teknik adamlar alt başlığı altında kaç teknik adam olduğunu (ki süper lig ve ptt 1. ligde bulunan teknik adam sayısı belirli) beraberce bulalım. Bu sayfalar onay almışken taslak aşamasındaki bu sayfa, Altay SK taraftarının daha oluşturulamadığından bilgisi olmayan, olursa nasıl bu sayfayı geliştireceğinden hareketle silinmesi yanlış olur kanısındayım. Teşekkür ederim.FUTBOL KARİYER (mesaj) 00:33, 21 Ağustos 2016 (UTC)

Arkadaşlar sizleri türk teknik direktörler başlığı altındaki yüzlerce teknik direktör olan wikipedia sayfamızı incelemeye davet ediyorum. Bir yorumda her ne kadar profesyonel bir lig olan 3. ligde bulunan Altay SK teknik direktörü için kayda değer değildir denilse de rast gele baktığım diğer teknik adamlardan bazılarını aşağıda sizler için ekledim. Her nasılsa benim taslak aşamasında olan sayfam devamlı silinmek için aday gösterilse de maalesef aşağıdaki sayfalar hepimizin gözünden kaçmış. Şunu söylemek istiyorum taslak aşamasında kayda değerliğini iddia ettiğim ve emek verdiğim ve Altay SK taraftarının bu sayfanın oluşumuyla katkıları olacağını bilsem de silinmesini istemiyorum. Lütfen aşağıdaki sayfalar ile benim sayfamı inceleyip karşılaştırın (bunlar rast gele seçilen sayfalar, detaylı çalışma yapılabilir) Teşekkürler.FUTBOL KARİYER (mesaj) 01:03, 21 Ağustos 2016 (UTC) Turan Ağalday İbrahim Okutan Şeref Bey Turan Ağalday Rıdvan Kösemihal Lale Orta Mehmet Demirtaş (1958 doğumlu futbolcu) Mustafa Bahadır Mustafa Çapanoğlu Mesut Dilsöz Halil Kiraz Murat Şenvardar


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.