Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sarphan Uzunoğlu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.KD'liği ortaya konulamamış. İleride daha nitelikli olarak kaynakçasıyla birlikte ele alınmasına engel yok.--Vikiçizer (mesaj) 10:31, 15 Ocak 2017 (UTC)

Sarphan Uzunoğlu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olduğunu ispat edecek yeteri kadar bağımsız ve güvenilir kaynak yok. Şu durumda, 3 kaynak var. İlki Kadir Has Üniversitesi sitesi, kendi çalıştığı kurumun web sitesi olduğundan bağımsız kaynak değil. Sonuncusu ise kendi kitabını yayınlayan yayınevi, o da bağımsız değil. İkincisi ise kendi yazıları/Academia profili bizzat.--RapsarEfendim? 09:43, 10 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 09:43, 10 Ocak 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Evrensel, Taraf, Radikal gazetelerinde yazarlık yapmış ve hâlihazırda Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi.– Amillians (mesaj) 05.30, 12 Ocak 2017
Bunları yapan kayda değer mi oluyor? Olmuyor. Kapatan hizmetliler bunu değerlendirecektir zaten de, siz de doğru olanı öğrenmiş olun. Maddelerin VP:KD sayfasındaki kriterleri sağlaması gerekiyor.--RapsarEfendim? 08:46, 12 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.