Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Oğlum Bak Git!

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:26, 20 Eylül 2012 (UTC)

Oğlum Bak Git![kaynağı değiştir]

hızlı silinmesi için işaretlenmişti. burada konuşulsa daha bilgilendirici olur. --kibele 08:13, 12 Eylül 2012 (UTC)

Kalsın Kalsın Bence bu madde kalmalı. Çok ansiklopedik değil lakin ileride filmi çıkınca buda o maddeye dayanak olur. Bunun dışında hafife alınmayacak iyi bir internet fenomeni, internet ortamında çok popüler ve siyasetçilerin bile ağzına düştü. ~--~ Cano58ileti 08:41, 12 Eylül 2012 (UTC)
  • *Bu madde bir İnternet Meme'si. Silinmemesi gerektiğini düşünüyorum.--NicoMesaj 10:54, 12 Eylül 2012 (UTC)
  • Lütfen yapılan yorumların Vikipedi kuralları çerçevesinde olmasına dikkat edelim. "Bu bir internet fenomenidir" de, "İleride filmi çekilince yararlı olur" da birer silmeme gerekçesi değildir. Konunun kayda değer olduğu, ancak güvenilir, bağımsız, ikincil kaynaklarca gereği gibi konu edilmesiyle kanıtlanabilir. Kayda değerliğe ilişkin bir yorum yapmayıp, buna dikkat çekmekle yetineceğim. Sonuç silinmesi yönünde olursa; sayfa içeriğini kullanıcı alt sayfanıza taşıyıp, filminin çekilmesiyle kayda değer hale gelmesi halinde yeniden açabilirsiniz. Bilindiği gibi, konunun şu anda kayda değer olmaması, ileride de olmayacağı anlamına gelmez. --yabancım 11:06, 12 Eylül 2012 (UTC)

İnternet fenomenleri ile ilgili olarak şöyle bir emsal SAS'ımız vardı. Yararı olabilir diyerek bağlantısını vermiş olayım.--Vito Genovese 07:08, 13 Eylül 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Sekiz dilde en:Charlie Bit My Finger diye bir madde var. Bu etken göz önüne alınıp silinmesi kabul edilir mi bilmem ancak videoda yer alan temizlik görevlisinin olay nedeniyle bunalıma girdiği söyleniyor. -- esc2003 (mesaj) 08:33, 14 Eylül 2012 (UTC)
Bu maddenin kayda değer olduğu konuşulur, tartışılır. Ancak kaynaklarda bir problem kesinlikle yok. Yabancı'nın dediği gibi şimdi KD değilse, ileride de KD olmayacağı anlamına gelmez. Ayrıca filmine bakan adam bu filmin nereden çıktığını sormayacak mı? Mesala Apaçi müziği var. Çok ünlü oldu, onun maddesi varmı bilmem. Böyle internet üzerinde ilgi gören, popüler olan ve çok konuşal şeyler silinmemeli bence. Ansiklopedi sadece ciddi, tarihsel ve bilimsel yazıların yeri değildir. Arada mizahi ve ilginç olaylar da girmeli.~--~ Cano58ileti 08:41, 14 Eylül 2012 (UTC)

Silinsin SilinsinBunun gibi bir sürü şey çıkıyor zaman zaman, sonra unutuluyor. Doğal olanı da bu, yani unutulması. Burada maddesini açıp korumaya almaya gerek yok.Azadagaoglu (mesaj) 23:01, 14 Eylül 2012 (UTC)

Cevap Cevap Tarihte bazı olaylar çıkıyor. Krizler, savaşlar ve saldırılar. Bunlarında çoğu unutuluyor. Ama bunlar kalıyor. Arada çok bir fark yok. Sadece bir bilgi eksik olur, çöpe atılır. (?)~--~ Cano58ileti 08:41, 16 Eylül 2012 (UTC)
Söylediğinizin gerçekle ilgisi yok. Hangi olaylar unutuldu mesela? esc2003 (mesaj) 07:33, 16 Eylül 2012 (UTC)
  • Tartışma ne yazık ki halen öznel yorumlar üzerinden sürdürülüyor. Unutulup unutulmaması ya da filmi çekildiğinde olayın merak edilecek olması değil mesele. Kalması gerektiğini konunun bağımsız, güvenilir, ikincil kaynaklarca ele alınmış olmasıyla savunabilir ve kanıtlayabiliriz. Silinmesi ise bu kaynakların yokluğu halinde savunulabilir. Dolayısıyla fikir belirtmeden önce bir araştırma yapmalı ve meseleyi kaynaklar üzerinden tartışmalıyız. Bunlarla ilgisiz yorumların tartışmaya katkısı olmayacaktır. Hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum. --yabancım 22:16, 16 Eylül 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin "Hastasıyız Dede" diye de bir söz akımı var onuda mı madde yapalım ?, Bence olmaz. Silinmeli. Eğer Filmi çekilirse Filmin maddesi içerisinde esinlendiği olay diye gösterilir.--Aguzer (mesaj) 09:18, 18 Eylül 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.