Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.Hepsi Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerinde birleştirilecek.--Vikiçizer (mesaj) 09:22, 15 Ocak 2017 (UTC)

Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

kd etiketli, Nilüfer Üçevler Kütüphanesi, Nilüfer Çocuk Kütüphanesi, Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi ve Nilüfer Şiir Kütüphanesi; kayda değerlikleri tartışılmalı.--88.246.185.180 15:48, 14 Aralık 2016 (UTC)

yorum Aday gosteren olarak yukaridaki sayfalarin oldukca atif aldiklarini gordum. Hepsi tek maddede toplanirsa kayda degerlik sorunu kalmaz. Bkz.12345.. Bunlar gibi onlarca atıf var. Ayrıca yerel medyada cok sık geciyor. Google haberlere bakmak yeterli. Bu yereldeki haberlerden dikkatle secilecek onemli cumeleler google da aratilinca o yerel haberin daha baska guvenilir kaynaklarca da islendigi gorulebilir belki... Ama biraz arastirmak lazim. Bence kayda deger bi olusum.--88.246.106.87 20:53, 20 Aralık 2016 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.