İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mustafa Kutlu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:49, 23 Nisan 2016 (UTC)

Mustafa Kutlu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

kayda değerlik..--kibele 21:01, 15 Nisan 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynak olarak kullanılabilecek bazı bağlantıları dış bağlantı başlığına ekledim. Kayda değerliğin ispatı için yeterli olduğunu düşünüyorum.--RapsarEfendim? 16:51, 16 Nisan 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Kesinlikle kalmalı. Mustafa Kutlu maddesinde sorunlar olabilir, ama bu adamın kayda değerliğini ispat edecek çokça kaynak bulunabilir. Öyküleriyle ders kitaplarında dahi okutulan bir insan. Türk edebiyatının son dönemlerdeki en büyük öykücülerinden. Uzun Hikâye gibi çok ünlü öyküleri var. Hatta bu öykü film yapıldı. Zamanım olduğunda maddeye kaynak eklemesi yapacağım. Ama kesinlikle silinmemeli. Hakkında iki tane müstakil çalışma bile var. Türk öykücülüğünde Mustafa Kutlu Mustafa Kutlu kitabı--Çalıştayileti 12:48, 18 Nisan 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın eklenen kaynaklar kayda değerliğini göstermek için yeterli. --kibele 13:41, 18 Nisan 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın-- Mustafa Kutlu Türk Edebiyatı'nın Cumhuriyet Dönemindeki büyük yazarlarındandır. Tartışmasız kayda değerdir. Ayrıca syn. Mustafa Kutlu bey efendiye eğer bu oylamayı görüyorsa saygılarımı ve sevgilerimi sunar, edebi anlamda iyi çalışmalar dilerim. Jumpeax (mesaj) 19:27, 19 Nisan 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.