Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Meadow Williams

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.Kriterler oyuncular için "Kayda değer filmlerde, televizyon ve sahne gösterilerinde ve diğer prodüksiyonlarda önemli rol oynamış olanlar." der. Kişinin filmografisinin kayda değer olduğuna şüphe yok ama aldığı roller önemli midir? Açıkçası ortadoğudan ya da balkanlardan bir oyuncu aynı rollerle aynı filmografiye sahip olsa idi ülkesinde en önemli oyunculardan biri sayılırdı. Çok uzağa gitmeden İngilizce vikiden baktım; filmlerde adı "credit" içinde başka bir deyişle "oyuncular" listesi içinde geçiyor. Bu rolün önemi için yeterli bir kanıttır. Önemsiz roller ya "credit" içinde yer almaz ya da ilk 3-5-7 oyuncu içinde sayılmaz. Bu sebeplerle geliştirilmesi temennisi ile kalıyor. Vikiçizer (mesaj) 21:45, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Meadow Williams[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

aralık 2015'ten beri kayda değerlik etiketiyle duruyor. burada konuşulup netleştirilsin..--kibele 14:45, 3 Haziran 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Başka Vikilerde sayfası yok ama kaydadeğer görünüyor IMDB sayfasında rol aldığı yapımlardaki rolleriyle..--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 05:27, 5 Haziran 2016 (UTC) (Yorum olarak değiştirildi: "Oy verebilme/kullanabilme ön yeterliliği için oy verebilecek durumda olan üye kullanıcının oylama açılma/başlangıç tarihi itibarıyla Vikipedi'de en az 2 aydır (60 gün) üye ve en az 150 değişiklik katkısı yapmış olması gereklidir.") Dr. Coalmesaj 05:35, 5 Haziran 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.