Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mahmut Vural (maliyeci)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--yabancım 16:22, 16 Ekim 2015 (UTC)

Mahmut Vural (maliyeci)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kategori:Abdullah Gül tarafından atanan Danıştay üyeleri kategorisinde benzer çok sayıda madde var. Danıştay üyesi olmak kayda değerlik kıstaslarını karşılıyor mu sizce?--Mukaddimeileti 11:23, 10 Temmuz 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Danıştay veya yargıtay üyesi olmak tek başına kayda değer bir durum olarak mı ele alınmalıdır ? Topluluğun buna karar vermesi gerekir diye düşünüyorum. --Eldarion 11:40, 10 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Aynen, konu benim de dikkatimi çekti. Birçoğu hakkında İnternet ortamında hemen hemen hiç bilgi yok üstelik. Yargıtay üyeleri var bir de. Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasında "Uluslararası, ulusal veya il/eyalet düzeyinde mevkiye sahip olmuş politikacılar; ve ulusal, il/eyalet yasama organlarının şimdiki ve geçmiş üyeleri" diye bir ibare var. Oraya göre kayda değer ama gözden geçirilebilir gibi.--RapsarEfendim? 14:23, 10 Temmuz 2015 (UTC)
  • Hızlı silinsin Herhangi bir maliyecinin KD'yi bırak, herhangi bir mailyecinin herhangi bir maddenin alt konusunda yer aldığını görmedim bile. Tereddütsüz silinmesi lazımdı bence. --Ozankra (mesaj) 22:23, 14 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Yargıtay üyelerini Sarv ekliyor genelde. Daha önce şu şekilde bir yazışma geçmişti. Bazıları bana da kaydadeğer gelmiyor. --KediÇobanıİleti 11:10, 24 Ağustos 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Öncelikle beni etiketlediği için KediÇobanı'na teşekkür ederim, ben bu maddeyi açmıştım. Açıkçası silinmesi yerine geliştirilebileceğini düşünüyorum. Bence bu sayfalardan yararlanabilecek olanlar vardır. Ayrıca ben Danıştay ve Yargıtay üyeliğinin bizzat kendisinin kayda değer bir durum olduğunu düşünüyorum; ancak kararlarınıza saygı duyuyor ve tartışmada başka görüş bildirmeyeceğimi de söylemek istiyorum. İyi vikiler --SarvSarv 11:26, 24 Ağustos 2015 (UTC)
  • Hızlı kalsın Yukarıda kriterden bahsettim. Kriter değişmediği müddetçe kayda değer.--RapsarEfendim? 14:10, 24 Ağustos 2015 (UTC)
  • Hızlı kalsın silinsin oyu verecektim fakat Rapsar'ın yorumuyla KD kriterlerini tekrar okudum. KD kriterlerine göre kalmalı. --Gundoganfa (mesaj) 19:28, 13 Ekim 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.