Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Karabağ Ermenileri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.===Karabağ Ermenileri===

Sadece Azerbaycan Cumhuriyeti çıkışlı kaynağa dayanan iddiadan ibaret olduğu için maddenin ansiklopedik değeri yoktur. Karabağ Ermenileri diye bir grup vardır. Fakat maddenin bu haliyle sırf propaganda amaçlı madde. Yukarıda SAM gösterilen maddeler için de söz konusudur ki, katliamın yaşanıp yaşanmadığını tartışmıyoruz. Türkçe Vikipedide antiklopedik açıdan stand-alone madde olarak kalıp kalmayacağını tartışıyoruz. Bütün bunlar kaynaklara göre değerlendirilir. Takabeg ileti 16:28, 8 Haziran 2009 (UTC)


  • Silinsin Silinsin -- Takabeg ileti 16:38, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Soru -- Madde Rus araştırıcılar tarafından yapılan bilimsel bir araştırmaya dayanmaktadır.Lütfen maddeyi dikkatli okuyun.Ayrıca Türkiyede http://www.eraren.org/index.php?Lisan=tr&Page=DergiIcerik&IcerikNo=299 yer almıştır.Bu geçersiz bir kaynak mıdır? Bu imzasız yazı 85.100.42.44 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Silinsin Silinsin Şu anda birkaç cümle barındırıyor o birkaç cümle de tamamen taraflı. Bu şekilde bir etnik grubun maddesini barındırmamız çok uygunsuz. Ya içeriği değiştirilmeli ya silinmeli. Zaten hâli hazırdaki içeriğinin toptan değişmesi şart olduğu için silinmesinde de sorun yoktur. Bununla birlikte bence çok önemli bir madde; umarım birisi beş temel taşa uygun bir şekilde maddeyi ekler. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 17:46, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin VikiPedi'nin propoganda amaçlı olarak kullanılmasının halkalarından biri olarak görüyorum. Tamamen bilinçli bir şekilde bazı çevreler tarafından uzun süredir bu yönde bir çalışma var. Noumenon'un dediği gibi ya tamamen tarafsız bir şekilde madde düzenlenmeli yada silinmeli. -- TheTimeileti 17:53, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Madde günümüzde Karabağ'da yaşayan Ermenilerden ziyade iddialara yer vermekte ve belli bir tezi savunmakta. Maddenin sıfırdan başlanarak orada yaşayan etnik grubu aktarması gerekmekte. Umarım bu şekilde bir vikipedist tarafından düzenlenerek Türkçe Vikipedi'ye kazandırılır.--Muratsahinmesaj 15:24, 9 Haziran 2009 (UTC)

Silinsin Silinsin--Martianmister 12:42, 10 Haziran 2009 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.