Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kürt kökenli aleviler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--kibele 16:01, 14 Aralık 2015 (UTC)

Kürt kökenli aleviler[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

HS etiketi kaldırıldığı için SAS'a getirdim. Öncelikle maddenin başlığı çok ilginç doğrusu. Vikipedide şu ana kadar "Türk kökenli şiiler" veya "Protestan Amerikalılar" gibi bir maddeye rastlamadım. Kaldı ki bu tür bir başlık için bile bilgi kutusundaki isimler, üslup, dil kuralları, ve kaynaklar konusunda bile ciddi hatalar var. Maurice Flesier msj 23:27, 4 Aralık 2015 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Dil kuralları kaba bir şekilde bozulmuş. Maddenin genel üslubu çok kötü. Ayrıca Maurice Flesier'in de söylediği gibi bu nasıl bir başlık? Kürt kökenli aleviler. Buna kalırsa çok böyle madde oluşturulabilir. "İran kökenli hristiyanlar", "Türk kökenli aleviler". Maddede ki diğer başlıklarda da bilgi kutusundaki kişilerden bahsedilmiş. Genel bir kültür, dil ve nüfus hakkında hiç bir kayda değer bilgi yok. - OkanfanEvet benim? 08:09, 5 Aralık 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin..-- "Kürtler listesi" adında bir maddemiz var. İstenirse/gerek duyulursa, bu maddedeki listede ismi olanların karşısına 'alevi', 'sunni' vs.., türü ibareler yazılabilir. Ama bu şekil ve başlık altında bir maddenin varlığının uygun olacağını düşünmediğimden silinsin..--Eğitmenmahmut msj 11:07, 12 Aralık 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddenin içinde ansiklopedik bilginin kırıntısı bile yok. Kategori olabilir ancak. Eldarion 13:14, 12 Aralık 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin anlatılanlara katılarak...Vikiçizer (mesaj) 20:13, 12 Aralık 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin gerekçeye katılıyorum. --►Cekli829 21:32, 12 Aralık 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.