İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hilal Altınbilek

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 20:06, 14 Kasım 2016 (UTC)

Hilal Altınbilek[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bu hanım hangi "önemli rolleri" nedeniyle KD görülüp oyuncu olarak maddesi açıldı, bilemiyorum. Benim yaptığım internet taramasında kendisi ile ilgili çıkan haberler sadece özel hayatına (kiminle aşk yaşadığı ya da kumsalda verdiği mayolu pozlar) yönelik gibi geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz, bu hanım KD mi? E4024 (mesaj) 08:19, 26 Ekim 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Bence HS veya BS daha uygun olurdu ama buraya getirmeyi yeğledim, belki yanılıyorumdur diye. Kimseden ses çıkmamasını ben "sükut ikrardan gelir" olarak algıladım, yani başkalarının da bu kişinin KD olmadığı konusunda benimle mutabık oldukları. Bu durumda tartışma daha fazla beklenmeden kapatılabilir diye düşünüyorum. --E4024 (mesaj) 08:55, 3 Kasım 2016 (UTC)
Hanım? -seyit. 00:43, 10 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Oyuncunun önemli rolü yok henüz. --Deniz (mesaj) 16:54, 11 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum BS olur da, HS (M6) olmasa daha iyi olur. Hızlı sil sayfasında itidalli kullanılması söylenen kriterler (M6, G8, G4) bence gereğinden çok fazla ve haşince kullanılıyor. Buradaki SAS tartışmaları genelde KD'lik etrafında dönüyor, burayı es geçiyor olmayalım. Reklam için G-11, taslak bile olamayacaklar için M1/M3/G1-3, telif sorunu için G9 var. Zannedersem maddeleri öldürdükten sonra diriltebiliyor olmamız olayı çok basitleştirmiş. Ölü olduğu dönemdeki katkı fırsatını kaçırıyoruz, en azından. --Deniz (mesaj) 16:53, 11 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.