Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Franco Sesa

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 19:07, 1 Ekim 2015 (UTC)

Franco Sesa[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Vikipedi:Kayda değerlik (müzik) sayfasına göre "Grubun bir üyesi daha evvel veya daha sonra kayda değer sayılabilecek bir grubun üyesi olmuş olmalı. Genelde eski gruplar veya yan projelerle ilgili ayrı bir madde açmaktansa bunlardan asıl maddeye bir yönlendirme yapıp bunlardan orada bahsetmek daha uygundur.". Şahıs daha önce iki grupta yer almış, ancak hem bu gruplar KD değil (hiçbir Vikipedi'de) hem de bunlarla bir albüm/şarkı çalışması olmamış. Celtic Frost maddesinde bahsedilmesi ve oraya yönlendirilmesi daha uygun gibi.--RapsarEfendim? 08:33, 21 Nisan 2015 (UTC)

Ayrıntılı incelemediyseniz nasıl "KD gibi duruyor" diyorsunuz? "KD gibi durmak" nedir ayrıca? Eserleri olabilir, bakın nasıl bir açıklama yaptım yukarıda. Önce onu, sonra yönergemizi bir okuyun isterseniz, ayrıntılı inceleyin.--RapsarEfendim? 18:18, 22 Nisan 2015 (UTC)
Yedi ceddini incelemedim yani. Kayda değerlik için belli tablolara, derleme sitelere bakıp bir oy verdim. Ayrıca oy çekimser. Yani dikkat edin anlamını taşıyor.--Kafkasmurat- 06:22, 7 Temmuz 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın --Ozankra (mesaj) 22:37, 14 Ağustos 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın -- Grubun dağılmasında olan etkisi de maddeye eklenebilir ama o halide maddeyi geliştirmeyecektir.~Tarkovsky~ 20:29, 26 Eylül 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.