Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erksin Güleç

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Rapsar'ın bahsettiği çalışma yapılmamış. Zayıf kaynakçasıyla herhangi bir akademisyenden öne çıkan bir yanı metne yansıtılamamış, bir akademisyenin akademisyen sayılmak için rutin olarak yapması gereken zorunlu işler KD sayılmaya yetseydi dahi defalarca ve uzun uzun yazdığımız gibi; SAS sayfalarında, tartışma sayfalarında, dış bağlantılara ekleme suretiyle veya madde haricindeki herhangi bir yerde bahsedilen kaynaklar metne eklenip entegre edilmedikçe maddenin KD açısından gelişme gösterdiğini söyleyemeyiz. Kullanıcıların metne yönelik çalışma yapması beklenir. KD şablonunda "Konudan bağımsız ve güvenilir kaynaklar kullanarak maddeyi geliştirebilir ve kayda değer olduğunu ispat edebilirsiniz." der, madde metin geliştirilirse gelişir ve KD'lik ispat edilebilir. Genel KD'lik kriterlerimiz sürekli kaynaklandırmanın önemine vurgu yapar. Maddede 2014 yılından bu yana KD etiketinin olmasına rağmen dişe dokunur bir kaynak eklenmediğini de ekleyeyim.Vikiçizer (mesaj) 19:40, 26 Kasım 2016 (UTC)

Erksin Güleç[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

  KD'lik, Kasım 2014 --88.246.102.27 20:20, 30 Ekim 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Fena kaynaklar çıkmıyor. Konuyla ilgili ve bilgili kişilerce çalışma yapılırsa kayda değerliği ispatlanır gibi.--RapsarEfendim? 21:14, 7 Kasım 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD. bir akademisyen --Pragdonmesaj 05:23, 15 Kasım 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Üstteki yorumlara katılıyorum. Sadece geliştirilmesi gerekiyor. thecatchercintherye Mesaj 11:22, 20 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yeterince KD değil. — Pınar (mesaj) 08:23, 21 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.