Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Enternasyonal Liberteryenler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--kibele 09:18, 5 Mart 2013 (UTC)

Enternasyonal Liberteryenler[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

İlgili politika sayfası gereğince kayda değerliğini topluluğun fikrine sunuyorum.--Eldarion 10:49, 1 Mart 2013 (UTC)

Silinsin Silinsin Kayda değerliği ortaya koyan bağımsız kaynaklar yok. İngilizce sürüm aynı sebeple silinmiş. [1] --Eldarion 10:52, 1 Mart 2013 (UTC)
Yorum Yorum Kayda değerlilik? Wikipedia ticaret yapan bir sayfa mı ? Bilginin kayda değeri değersizi mi olur ? Böyle bir oluşum, örgütlenme mevcut, yeni kurulalı da 3 yıl olmuş. Tarafsız kaynaktan kasıt? Kaynak elbette örgütlenmeyi kuranlardan alınacak.

Ayrıca kaynaklara bakarak sayfa siliyorsanız sosyalizm sayfasının silinmesini talep etmek zorundayım. Orada kaynak maynak da yok. Söylentilere dayanan gizli örgütlere bile sayfa açılmış. Onlar neden duruyor ? Komik. Kimzi (mesaj) 10:57, 1 Mart 2013 (UTC)

Yorum YorumBu politika açıkça anlatıyor herşeyi. Sadece kendisi tarafından konu edilen organizasyonlar Vikipedi'de kayda değer görülmezler. Kayda değerlik 2.ve 3. parti güvenilir kaynaklar ile ortaya konulmalıdır. Bununla ilgili bilgiyi de burada bulabilirsiniz.--Eldarion 11:02, 1 Mart 2013 (UTC)
Silinsin Silinsin iyi silinsin. ama şunu söyleyeceğim; bu örgüte üye partilerin bilgi kısmında da böyle bir örgüte üye oldukları yazıyor. Libertarian Party of Canada vs. Neyse siz kuralları uygulayın.Bu imzasız yazı Kimzi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.