Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Emin Seçkin

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 11:38, 20 Şubat 2016 (UTC)

Emin Seçkin[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Hızlı sil etiketi koyulmuş. Emin olamadığımdan SAS'a taşıyorum --Zaitsév 18:43, 30 Ocak 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasında "Uluslararası, ulusal veya il/eyalet düzeyinde mevkiye sahip olmuş politikacılar; ve ulusal, il/eyalet yasama organlarının şimdiki ve geçmiş üyeleri" ni belirten bir madde var buna uygun diye düşünüyorum.--SarvSarv 21:10, 30 Ocak 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Sarv'ın bahsettiği kriter, ilgili sayfada belirtildiği üzere ikincil kriterdir ve bunun sağlanması maddenin kayda değer olduğunu garantilemez. Yüzlerce Yargıtay üyesinin sırf üyelikten dolayı kayda değer olduklarını düşünmüyorum. Emin Seçkin'in güvenilir ikincil kaynaklarda konu edildiğine rastlamadım. Diğer kriterleri karşıladığına dair kaynak da göremiyorum. — Pınar (mesaj) 07:24, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Pınar adlı kullanıcının da belirttiği gibi yargıtay üyesi çokça insan var ve bu üyelik tek başına kayda değerlik sağlamıyor. "Onursal" sıfatına gelirsek her emekliye verilen mi yoksa belirli bir yıl çalışanlara mı veriliyor tam emin değilim. Bu haliyle silinebileceğini düşünüyorum.--Muratero 21:54, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Öte yandan Pınar'ın belirttiği gibi yüzlerce Yargıtay üyesinin de biyografileri Vikipedi'ye eklenmiş durumda. --Eldarion 09:03, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Evet ve bir çoğunu Sarv açmış. Şimdi teker teker SAS'a aday göstermek gerekiyor. Keşke vaktinde farkına varsaydık. — Pınar (mesaj) 04:40, 4 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yargıtay üye olması VP:KİŞİ kriterlerini taşıması için yeterli değil --Mecnun (mesaj) 20:21, 11 Şubat 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.