Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Draje Dergi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Superyetkinileti 20:39, 22 Aralık 2011 (UTC)

Draje Dergi[kaynağı değiştir]

Kayda değerliği şüpheli...--вяí¢αи76ileti 18:52, 15 Kasım 2011 (UTC)

Silinsin Silinsin Kayda değerlik internet başlığındaki seçenekleri sağlamıyor. Maddedeki bağlantılarda tanıtım amaçlı haberler var sadece. ~Tarkovsky~ 17:29, 17 Kasım 2011 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kayda değerlik ilkesinin gereklerine sahip. "... Vikipedi maddesine sahip olabilmesi için asgari bir tanınmışlık gereksinimini karşılaması gerekmektedir. Tanınmışlık, "tanınmaya veya farkına varılmaya değecek" veya "dikkat çekici" olarak tanımlanabilir; "şöhret" veya "önemlilik" ile eş anlamlı değildir." esc2003 20:15, 17 Kasım 2011 (UTC)
Yorum Yorum Kayda değerlik'e ilişkin (Sitenin içeriği hakkında, o siteden bağımsız ve iyi bilinen kaynaklar tarafından bir çok kere ayrıntılı yazı yazılmış olmalı, Site veya sitedeki içerik, bir kurum veya yayın organının verdiği, iyi bilinen ve bağımsız bir ödül almış olmalı, içeriğin dağıtımı, iyi bilinen bir yayın organı tarafından, içeriğin yaratıcılarından bağımsız olarak dağıtılmakta olmalı. (Bir internet yayınında yer alan bir "köşe yazısı", örneğin)) politikamız var. Ayrıca Madde, yukarıdaki kriterleri sağladığına dair delili içinde bulundurmalıdır. Bunun için ya bir dipnot ya da "Kaynakça" veya "Dış bağlantılar" bölümü kullanılmalıdır. demekte. Kayda değerlik kıstaslarını sağlamıyor bu internet dergisi.~Tarkovsky~ 16:48, 18 Kasım 2011 (UTC)
Yorum Yorum türkiye'deki internet dergileri hakkında iyi bilinen herhangi bir ödül var mı? --dumrul-- 04:28, 15 Aralık 2011 (UTC)

Geçersiz oy Geçersiz Kalsın Kalsın Kayda değerlik konusunda draje dergi Radikal gazetesinde iki, Akşam gazetesinde de bir kez haber konusu oldu. daha önce de trt türk kanalında kısa tanıtımı yayınlandı ancak draje dergi'nin dikkat çekici olduğunu öne sürerken, maddenin yazarı olarak bu argümanları kullanmanın gerekli olmadığı kanaatindeyim. trt türk'teki tanıtımın videosunu derginin facebook sayfasında izlememe rağmen maddeye eklemedim. ilk sayısını mart 2009'da çıkaran, bugüne kadar 19 sayısı yayımlanmış olan dergi her ay "kayda değer" kişilerle söyleşi yapıyor. bugüne kadar iki sayısının kapağı zombistanın çizeri cem özüduru tarafından dergi için hazırlandı. yine bu kapaklardan ikincisi caner atakul tarafından renklendirildi. derginin sabit yazar kadrosunda Ezber filminin yönetmeni ve radyocu Tolga Öztorun, cem güventürk ve özge denizcide bulunuyor. derginin beş fotoğrafçısından alpay erdem ulusal çapta ödül sahibidir. ayrıca Leman grubuna bağlı yeni harman dergisinde yazan iki yazarı ve bu yazıların illüstrasyonlarını yapan iki çizeri mevcut. dergi her ay farklı bir konseptte yayımlanıyor ve daha önce başka mecralarda yayımlanmış herhangi bir işi kabul etmiyor. bu noktada özgünlüğü ile de dikkate değer olduğunu düşünüyorum Dumrul 01:35, 03 Aralık 2011 (UTC) Oylamanın başlangıç tarihi itibariyle kullanıcı 150 değişikliğe sahip değil. --Superyetkinileti 20:39, 22 Aralık 2011 (UTC)

  • Bilmekteyim oy hakkım mevcut değil, ancak silinmemesi gerekliliğini düşünüyorum, silinmesini isteyen bir kez daha düşünmeli derim, 'tarafsızca' .. Özellikle belirtilmesi gereken: ulusal çapta ödül sahibi, sonra " trt türk kanalında kısa tanıtımı yayınlan"mış olması, iki GAZETE ve bir derginin haber yapması, en önemlilerinden biri de daha önce başka mecralarda yayımlanmış herhangi bir işi kabul etmeme prensibi gözönüne alınarak kadrosuyla birlikte işlerine verdikleri ciddiyet göz önüne alınırsa, hiç bir vicdan silinmeli diyemez. Teşekkürler.. 78.175.57.211 00:07, 3 Aralık 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ciddi işlere imza atmış kişilerce hazırlanan ciddi bir iş olsa dahi tanıtımı da tanınırlığı da çok sınırlı. Site ile ilgili yayınlanmış haberlerin devamı yok. Bu durum "...sitenin başarıları, kullanıcı kitlesi üzerindeki etkisi veya tarihsel önemi hakkında ayrıntı vermelidir." tanımını karşılamaya imkan vermiyor. esc2003 20:33, 16 Aralık 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.