Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Azerbaycan Nar Üreticileri ve İhracatçıları Birliği

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın hızlı silinmesi yönünde karar verilmiştir. Chansey (mesaj) 10.18, 21 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Azerbaycan Nar Üreticileri ve İhracatçıları Birliği[kaynağı değiştir]

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Tartışma için öngörülen süre dolmuştur. (yenile)
Tartışma için öngörülen süre dolmuştur. (yenile)

Birlik, VP:ÖRGÜT'te bulunan kriterleri karşılamıyor. Kaynakların hepsi kayda değerliğe katkıda bulunan türden değil. Madde içinde olan tüm kaynakların ve dış bağlantıların analizleri aşağıdadır.

Kaynak analizi.
Nr. Kaynak Analiz Bağımsız? Güvenilir? Önemli? Kayda değerliğe
katkıda bulunuyormu?
1 [1] Uluslararası Standart Ad Tanımlayıcısı sayfası. İçerdiği bir bilgi yok.
2 [2] Azerbaycan devleti tarafından yayımlanmış bir kaynak. Birlik devlete bağlı olduğu için bağımsız kaynak sayılmıyor. Onun dışında koca kaynakta birlik hakkında olan sadece bir cümle var.
3 [3] Azerbaycan devleti tarafından yayımlanmış bir kaynak.
4 [4] Kırık bağlantı.
5 [5] Azerbaycan devleti tarafından yayımlanmış kaynak. İkinci kaynağın Rusçası, farklı olan bir şey yok: sadece kaynak bombardımanına katkıda bulunması için eklenmiş.
6 [6] Kırık bağlantı.
7 [7] Azeri Wiki'deki maddesi "Qafqazinfo'nun ana finansman kaynağı reklam ve PR makaleleridir" diye bir cümle içeriyorsa ben pek bağımsız bir tarafını göremiyorum.
8 [8] Kırık bağlantı.
9 [9] Bağımsız durmuyor. Ayrıca kaynak birlik değil, çıkarttıkları "Nar Nişanı" ile ilgili.
10 [10] Onbirinci kaynağın kopyası.
11 [11] Azerbaycan devleti tarafından yayımlanmış kaynak. Yine kaynak birlik değil, çıkarttıkları "Nar Nişanı" ile ilgili ve sadece üç cümleden oluşuyor.
12 [12] Yukarıda bahsettiğim Nar Nişanının başka birisine verilmesi.
13 [13] Bağımsız durmuyor. Birliğin üçüncü yılı anısına yapılan bir etkinlik hakkında.
- [14] Kırık bağlantı.
- [15] Birliğin Azerbaycan Cumhurbaşkanına gönderdiği bir mektup.
- [16] Birliğin websitesinin açıldığını haber yapan bir kaynak. Metinde net bir şekilde "During the solemn event, awards were presented to everyone who took an active part in the activities of the association. Among them are Ilgar Pashazade, Director of the National Representative Office of the Mir Interstate TV and Radio Company, and Narmin Abasova, Editor-in-Chief" yazıyor. Yani adamlar birliğin aktivitelere katıldıkları için ödülü kapmışlar, onu haber yapıyorlar. :D Bunu geçtim, yine birlik başkanı tarafından denileni tekrarlıyor.
- [17] Birliğin üçüncü yılı anısına yapılan bir etkinlik hakkında. Çoğunlukla başkanın dediğini tekrarlıyor.
- [18] Kaynağı yayımlayan site hakkında bulduğum bir cümle: "Dünya medyası siteyi "Azerbaycan yanlısı", "Azeri muhalefet partilerini eleştiren", "saldırgan" ve "Azerbaycan'ın güvenlik servisleriyle ilgili bir site" olarak nitelendirdi", bağımsızlıktan uzak.
- [19] Kırık bağlantı.
- [20] Kırık bağlantı.
- [21] Başkanın dediğini tekrarlıyor.
- [22] Başkanın dediğini tekrarlıyor.
- [23] Nar Bayramı hakkında, birliğin adı bile geçmiyor.
- [24] Hepimiz okuyabiliyoruz, CNN Türk'ün Nar Festivalinin UNESCO listesine girmesi ile ilgili yaptığı haber. Birlik hakkında olan tek şey başkanının dediği sözler.
~StyyxEvet? 17.18, 16 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]
Hızlı silinsin Emeğin için teşekkürler Styyx. Styyx'in de belirttiği KD'liği şüphesizce kanıtlanamıyor. Ismarlama haber sanırım bizim gibi Azerbaycan'da da yaygın :D — Pamfilyalı 💬 22.18, 16 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.