Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aylin Kotil (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.

Aylin Kotil[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Nisan 2011'den beri KD etiketi var, tartışılsın.--evolutionoftheuniverse mesaj 13:49, 15 Haziran 2016 (UTC)

Kalsın Kalsın Son derece saçma bir adaylık olduğunu belirtmek istiyorum, google haberlere bakmanız bile KD olduğunu kanıtlıyor zaten.. Ayrıca tartışılmadan konan KD belirsiz şablonunu da sileceğim..

  • "Kişinin adının kanıtlanabilir şekilde yaygınca tanınmış olması."

Bkz. Google 507 bin sonuç veriyor..

  • "Basında önemli derecede kendisinden bahsedilmiş mahallî politikacılar.

Bkz. Erdoğan tarafından eleştiriliyor.

Ve yazmaya üşendiğim binlerce haber ve biyografi bahsetmeleri var. Bkz. 1 - 2

Sayfayı SAS'a getiren iki kişiye(görünen) önerimdir: Biraz şu adaylıkları rahat bırakın, öncekiler bitsin sonra gelin. ..--Kingbjelica (mesaj) 19:21, 15 Haziran 2016 (UTC)

@Kingbjelica Evet, KD olduğunu biliyorum. Keyfimden SAS'a göstermiş değilim. Maddeye bakarsanız şablonun konulduğu yılda KD olduğunu kanıtlayan kaynakların eklenmediğini ve maddede bir ilerleme olmadığını görürsünüz. SAS illâ silinsin diye kullanılmaz, KD şüpheleri giderilsin diye de açılır. Yıllar önce şablon konulmuş, tartışılmış mı tartışılmamış mı bilemeyiz. Şablonu kafamıza göre çıkaramayız, bu SAS maddenin sorunları varsa giderilsin diye var. Şablonu çıkarmanız bu noktada yanlış, değişikliğinizi geri alıyorum. SAS tartışmaları bitmeden şablonları çıkarmayı alışkanlık hâline getirmeyiniz lütfen. --evolutionoftheuniverse mesaj 20:01, 15 Haziran 2016 (UTC)

Bu agresif üslubu çok iyi tanıyorum.(denetim mekanizmasi işelmiyor maalesef).. Sizin gibi bir bilim insanı! eleştiriye açık ve çelişkisiz biri olmalı.. KD olduğunu bilip, yeterli şeyler eklenmedi diye silmeye aday göstermek ... evet bu komik.. "Alışkanlık hâline getirmeyiniz" diyerek bunu ihlal ediyosunuz. --Kingbjelica (mesaj) 20:09, 15 Haziran 2016 (UTC)

Yorum Yorum "Tartışılmış mı tartışılmamış mı bilemeyiz." evet bunu diyip kafanıza(bu ifade yukarıda geçiyor) göre değişikliği geri alıyosunuz.. Madde içeriğinde geçen her cümle için bağımsız kaynak eklendi. Bu kadarı yeterli, değerlendirecek hizmetliye duyurulur. --Kingbjelica (mesaj) 20:19, 15 Haziran 2016 (UTC)

Geri aldığınız mesajda gereken şeyleri söyledim. Agresif bir üslup sergilemediğimi biliyorum. VP:İÜYYKÜD ihlâlini bu ifadeyle siz yapıyorsunuz. Ben ise bu ihlâli yapmıyorum, size gereken şeyleri söylüyorum. --evolutionoftheuniverse mesaj 20:43, 15 Haziran 2016 (UTC)
Evet ancak şu an şablon bir şekilde çıkmış durumda. Ben de bilirdim SAS açmadan şablonu "Oha KD bu yaa!" diye çıkarıp başka şeylere yelken açmayı ama fikir birliği bundan farklı bir şey. --evolutionoftheuniverse mesaj 20:58, 15 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın ÖterbülbülBuyrun? 21:10, 15 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Basındaki haberler KD olduğunu doğruluyor. Maddenin ise güncellenmesi ve KDliğinin ortaya konulması gerekli. --evolutionoftheuniverse mesaj 16:59, 23 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın İkincil ve güvenilir kaynaklarda yer almış gibi duruyor. Kayda değer. Maurice Flesier message 18:34, 27 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Etiket de kaldırılsın. Çalışmalarıyla ulusal çapta tanınıyor.--Kafkasmurat- 05:18, 5 Temmuz 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.