Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aydoğan Ataünal

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:47, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Aydoğan Ataünal[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasındaki kriterleri sağlamıyor gördüğüm kadarıyla.--RapsarEfendim? 05:22, 9 Nisan 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 05:22, 9 Nisan 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kişinin Türk eğitim tarihine dair yazdığı birçok kitap bulunuyor.[1] Yaratıcı mesleklerler ile ilgili kriterlerden birini karşıladığını düşünüyorum. Alexandre M. 15:48, 9 Nisan 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin yazdığı kitaplara değil, başkaları tarafından bu kitapların ve kişinin kapsamlı değerlendirildiği bilgisine ihtiyacımız var kayda değerlik için. --kibele 13:33, 14 Nisan 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Günümüzdeki YÖK Genel Kurul üyelerinin hemen hemen hepsi ile ilgili maddelerimiz mevcut. YÖK Genel Kuruluna seçilmek zaten başlı başına çok özel kriterleri taşımaktan geçiyor. Kişinin biyografisi dikkatlice incelendiğinde Kd olduğu, bu anlamda kriterleri de karşıladığı anlaşılıyor. Detaya girmeyi de düşünmeden kalması gerektiğini düşünüyorum..--Eğitmenmsj 22:54, 2 Mayıs 2016 (UTC)
Yine kişisel, kafadan uydurulan bir kriter...--RapsarEfendim? 23:52, 2 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.