Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aybüke Pusat

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 21:40, 8 Ekim 2016 (UTC)

Aybüke Pusat[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

2 ay 11 gun once KD'lik etiketi koymustum. Gecen surede maddede gelisme olmadi. Kaynaklar ne yeterli ne de guvenilir. Birinde zaten "sponsorlu yayin" diye durustce belirtilmis. Radikal gazetesi ise ayni durustlugu gostermeden, bir guzellik yarismasinda 3. olan bu hanimin "gundemin ortasina oturdugunu" iddia ediyor! Oyleyse birinci ve ikinci olan guzeller gundemin neresine oturdu acaba? Bana KD gorunmuyor. E4024 (mesaj) 13:20, 26 Eylül 2016 (UTC)

  • Çekimser Çekimser Google aramalarında bu ve bunun gibi kaynaklar çıkıyor. Miss Turkey üçüncülüğünden çok dizi oyunculuğuyla ön planda gibi geldi bana.

Ayrıca; Kişi KD'lik kriterlerindeki maddeleri de göz önüne almak gerekiyor. Zira,

  • Kişinin, önemli sayılan ödüller kazanmış olması. (Miss Turkey 2014 Üçüncülüğü)
  • Kişinin adının kanıtlanabilir şekilde yaygınca tanınmış olması. (Yukarıda verdiğim linkler)
  • Kayda değer filmlerde, televizyon ve sahne gösterilerinde ve diğer prodüksiyonlarda önemli rol oynamış olanlar. (Medcezir dizisi)

Kısacası, oyum şimdilik çekimser. Gelecek yorumlara göre silinsin veya kalsın olarak güncellerim. Pragdonmesaj 13:53, 26 Eylül 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Vikipedi'ye ajans muamelesi yapılıyor ya, en can sıkıcısı da bu. ÖterbülbülBuyrun? 23:45, 27 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Bozok33 (mesaj) 16:54, 28 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --E4024 (mesaj) 15:07, 2 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.