Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Antalya Namık Karamancı Fen Lisesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:18, 20 Mart 2016 (UTC)

Antalya Namık Karamancı Fen Lisesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Vikipedi'nin kayda değerlik ölçütlerini karşılamadığı kanısındayım. Nukteolog Mesaj 20:15, 18 Şubat 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -- Nukteolog Mesaj 20:22, 18 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Fen lisesi olduğundan kriterlerden tekini karşılıyor ama diğerlerini karşılamıyor gibi.--RapsarEfendim? 15:47, 19 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Başlığı açılan diğer okullardan hiçbir farkı yok. Eğer silinmesi gerekiyorsa diğer okul başlıklarının da silinmesi gerekir. Kullanıcı:batuhaanakin 18:36, 19 Şubat 2016 (UTC) (VP:OY kriterleri karşılanmadığından "yorum" olarak değiştirildi.) Dr. Coalmesaj 19:58, 19 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Politikaya göre en az iki kriteri karşılaması gerekiyor.--KediÇobanı🐈 17:38, 8 Mart 2016 (UTC) Kalsın Kalsın 6. kriteri karşılıyor, yalnız maddenin bir kısmında telif hakkı ihlali mevcut. --KediÇobanı🐈 12:33, 25 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Şuradaki liste özellikli madde bilindiği üzere "Türkiye'deki fen liselerinin listelendiği" bir maddedir. Hal böyle olunca kullanıcılar tarafından listedeki okul adlarına bağ verilmek suretiyle yeni maddeler oluşturulmakta ve oluşturulan maddeler içerik olarak da geliştirilmektedir. Bu okullar, seçkin özellikte olmaları hasebiyle, zaten en başarılı öğrenciler tarafından 1 'nci sırada tercih edilmekte ve üstün başarılar elde etmektedirler. Önceden Türkiye'de sadece il merkezlerinde birer tane olan Fen liseleri günümüzde ilçe bazında da açılmaktadır. Hatta özel Fen liselerinin de varlığını görmekteyiz. Toparlamak gerekirse; ya liste içerikli maddemizde yer alan Fen liselerinden adlarına madde açılanları da silmemiz gerekiyor veya ilgili yönergede bu anlamda bir düzenleme/ekleme yaparak sayıları diğer liseler kadar çok fazla olmayan Türkiye'deki Fen Liseleri adına oluşturulan maddeleri silmememiz gerekiyor. Kd lik anlamında Fen Lisesi olmaları zaten iki kriterden birini oluşturuyor. Dediğim gibi, ilgili yönergeye Fen Liselerine özel bir ekleme yapmak suretiyle bir standart getirilebilir. Şahsen hepsinin Kd olduğunu düşünüyorum..--Eğitmenmsj 19:07, 29 Şubat 2016 (UTC)
Kullanıcı:KediÇobanı, tek bir kriteri karşılaması yeterli değil, ilgili sayfaya bir bakabilir misin? :)--RapsarEfendim? 16:20, 8 Mart 2016 (UTC)
Baktım Rapsar, en az iki kriter olmalı demiş, ben o kısmı kaçırmışım. Dikkatimi çektiğiniz için teşekkür ederim. Bu durumda madde kriterleri karşılamıyor. --KediÇobanı🐈 17:38, 8 Mart 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.