Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Antalya'nın mahalleleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 00:40, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Antalya ilinin köyleri[kaynağı değiştir]

Eğer bu madde kalacaksa tüm illerin köy listeleri de KD olur. Silinmeli, zira köy maddelerindeki şablonlar yeterli...--вяí¢αи76ileti 12:41, 7 Ağustos 2011 (UTC)

  • İstanbul'un köyleri var ama?..--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 12:43, 7 Ağustos 2011 (UTC)
  • O zaman bu maddenin silinip silinmemesi meselesi o maddenin de kayda değerlik sorununu çözecek...--вяí¢αи76ileti 12:53, 7 Ağustos 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın maddeyi hazırlayan kişi olarak maddeyi yazmamın nedeni Antalya (il) maddesindeki -TR il- şablonundan kaynaklanıyor. Zira şablonda belediye, köy, ilçe vs. sayısı girildiği zaman bu hazırlanmış -şu an silinme adayı safyaya- bağlantı açılıyor. Şu anda Antalya (il) maddesine Ankara maddesindekiyle aynı şekilde başlıklar açılmıştır ve aralıklarla bilgi aktarılmakta ve Ankara maddesine benzer şekilde geliştirilmektedir bunun veri girilmiş ve bu maddede kırmızı bağlantılar azaltılmak istenmiştir. Eğer sayfa buna rağmen silinecekse o zaman -TR il- şablonunda da düzenlemeye gidilmesi şarttır. Başka E-92 Yok!!! 13:14, 7 Ağustos 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Mach'ın şuradaki yorumuna katılıyor, özellikle birinci maddesinin burada geçerli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca halihazırda şablondan daha fazla bilgi var, köy sayısını veriyor ve tüm ilçelerin köylerinin birlikte toplandığı bir şablon yok. --82 ~145 ileti 13:21, 7 Ağustos 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu kadar çok köy maddesi olmasına rağmen, bir o kadar da henüz açılmayan köyler var. İçeriği olmayan köy maddelerindense, köy listeleri iyidir. --Szoszvmesaj 13:50, 7 Ağustos 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ve 82'nin bahsettiği şablon yapılırsa fazla ayrıntı içeren bir şablona sahip oluruz. Mach'in gerekçesini daha önce okumamıştım, fikrim değişti, katlıyorum... Yine de gelecekte sorun yaşanmaması için bu tartışmanın yapılması faydalı...--вяí¢αи76ileti 14:01, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.