İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Alper Tan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:31, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Alper Tan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz olduğu için silinmeye aday gösterildi VikiMemur (mesaj) 22:14, 23 Nisan 2016 (UTC)

Yorum Yorum Bilgilerin kaynakları gösterilebilirse kalabilir. Sefa Sungur ✉ Mesaj 22:43, 23 Nisan 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum maddedeki ödüller kişiye değil kuruma verilmiş. kaynaksız olarak etiketlendikten sonra da bir değişiklik olmamış. bu hâliyle kayda değer görünmüyor. --kibele 08:33, 24 Nisan 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Manşetlerin Dili programını hiç kaçırmıyorum. Alper Tan'la ilgili bilgilere wikipedia'dan ulaşabilmek önemli. Bence sayda kesinlikle kalmalı Bu imzasız yazı Osmangurgen1907 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Yorum Yorum Faydası olur mu bilmem. --Turgut46 13:17, 29 Nisan 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerliğini ispatlayan yeteri sayıda bağımsız ve güvenilir kaynağa rastlayamadım.--RapsarEfendim? 15:35, 29 Nisan 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bence kayda değer. --Turgut46 17:16, 29 Nisan 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin uçağa binmenin vikipedi'de kayda değer olmaya faydası yok maalesef.. --kibele 11:00, 1 Mayıs 2016 (UTC)
İçişleri Bakanlığı resmî sitesinde de adı geçiyor. Sadece o değil? --Turgut46 12:20, 1 Mayıs 2016 (UTC)
adının geçmesi kayda değerlik için yetmiyor. "Kişi hakkında gösterilen ikincil kaynakların konuyu sıradan bir şekilde işlemiş olması kayda değerliği belirlemek için yeterli değildir."--kibele 12:36, 1 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Mevcut hali ile de kd liği anlaşılabiliyor. Turgut46'ya katılıyorum..--Eğitmenmsj 23:13, 2 Mayıs 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Yıllardır takip ettiğim bir gazeteci. Analizlerini okursanız birçok konuda ileri görüşlü olduğunu görebilirsiniz. Sayfa wikide kalmalı--212.156.74.250 13:58, 3 Mayıs 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerliği ortaya koyan kaynak yokluğu sebebiyle. --Eldarion 14:01, 3 Mayıs 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddeye bazı kaynaklar ekledim..--Eğitmenmsj 22:39, 3 Mayıs 2016 (UTC)
Bir şekilde öğrenmeniz lazım artık bağımsız kaynağın ne olduğunu. Her adaylıkta temcit pilavı gibi aynı şeyleri konuşuyoruz. Çalıştığı kurumun sitesi, kendi yazısı, kendisiyle yapılan röportaj, üyesi olduğu kurumun sitesi bağımsız olmayan kaynaklar. Şurada, şurada ve şurada ise yalnızca adı geçiyor. Bunlarla ispat edemeyiz kayda değer olduğunu. Aynı bağlantılar bir de dış bağlantı olarak eklenmiş.--RapsarEfendim? 22:46, 3 Mayıs 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Rapsar'a katılarak. Vitruvian (mesaj) 22:49, 3 Mayıs 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kibele ve Rapsar'a katılarak. Dr. Coalmesaj 23:08, 3 Mayıs 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Yukarıdaki Yorumum akabinde kullanıcı Rapsar'ın yazdıkları İlgili politika ihlâli olup, kişisel saldırı barındırmaktadır. Bunun üzerine söyleyeceklerim: @ Kullanıcı Rapsar , Benim neyi öğrenip-öğrenmeyeceğime sen karar veremezsin. İçerik üzerine konuş. Saygılı ol. Burası mutfak değil, pilav, hoşaf muhabbeti üzerinden burada rastgele bu tür cümleler kuruyorsun, ciddi ol. Bu ifadeleri kullanıcıları yermek/aşağılamak maksadı ile burada yazamazsın. Ayrıca herkese burada laf yetiştirmek, insanları sürekli huzursuz etmek gibi bir görevin de olmamalı. Her yorum yazan kullanıcılar olarak burada sana hesap mı vereceğiz ? Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim önemli bir husus: SAS olarak görüştüğümüz maddelerin bir çoğu kalması gerekirken siliniyor, kalmaması gerekirken de kalıyor. Detaya girmek istemiyorum. Bu hususun dikkatten kaçmaması gerekmektedir. Hizmetlilerin dikkatine ayrıca sunulur. Fazla ırağa gitmeye de gerek yok. Gerek gündemde olan ve görüşülen maddeler ve gerekse son zamanda görüşülüp, arşivlenen maddeler arasında örnekler mevcuttur. Dilerim anlatabildim..--Eğitmenmsj 23:34, 3 Mayıs 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kibele, rapsar, vitruvian ve dr. coal'a katılarak.--Dekolteli Kefenmsj 13:00, 4 Mayıs 2016 (UTC)
Çok özür dilerek birşey sormak istiyorum. Sayın Kullanıcı:Dekolteli Kefen, acaba katılmakta olduğunuz vitruvian ve dr.coal'ın gerekçelerinde sundukları kibele ve rapsara katılmalarına katılarak mı silinsin oyu veriyorsunuz, yoksa vitruvian ve dr.coal'ın kibele ve rapsara katılmalarını hoş karşılayarak mı silinsin oyu veriyorsunuz? Merakımı mahzur görün. Kusura bakmayınız. Teşekkür ederim. Jumpeax (mesaj) 23:00, 5 Mayıs 2016 (UTC)
sayın Jumpeax herhangi bir açıklama yapmak zorunda değilim, demek ki bahsettiğim kullanıcılarla aynı fikri paylaşıyorum ki yazmışım gerekçeye zaten. uzun uzadıya yazmama gerek yok sanıyorum.--Dekolteli Kefen 06:11, 6 Mayıs 2016 (UTC)
Acaba şuradakilere , şuradakilere , şuradakilere, şuradakilere , şuradakilere , şuradkilere ve daha yüzlercesine kim(ler) katılacak ? Ne garip bir durum. Konuşulan / tartışılan bir Tv programcısı ve gazeteci kimliği olan birisi ve onun Kd olup-olmadığı hususu. İyi de yaptığı programlar, bu programlarda görüştüğü insanlar, ulusal bir basın-yayın organında çalışması ve yaptığı Tv programının geniş izleyici kitlesine sahip olması, diğer yandan yazdığı yazılar, ve o yazıların kd olmaları sebebiyle yine kd gazeteciler tarafından yayımlanması, ödül(ler)..v.s. bütün bunlar önemli anektodlardır. Yani vikipedi politikalarının tarif ettiği Kd lik ölçütleri ile uyumlu olan unsurlardır. Anladığım kadarı ile tek uyumsuzluk, sizden ya da bizden olduğu/olmadığı gibi rahatsız edici değerlendirmeler olduğu gibi gözüküyor. Her neyse..Haydi herkese kolay gelsin..--Eğitmenmsj 23:03, 4 Mayıs 2016 (UTC)
Bu bir cevap değildir, bilgilendirme amaçlıdır. Hâlâ, ısrarla kişinin çalıştığı kurumlar kaynak olarak sunuluyor, bu şekilde bir manipülasyon çalışması yapılıyor. Dikkat.--RapsarEfendim? 01:07, 5 Mayıs 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Arama motorlarına yazdığımızda bile hakkında binlerce sayfa bilginin bulunduğu kişinin Wikipedia'da olmaması eksiklik değil mi? Sayfanın burada kalacağını umut ediyorum — Bu imzasız görüş Reggi12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. (VP:OY gereği yorum olarak değiştirildi.) Dr. Coalmesaj 10:20, 5 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.